Taky neházím - nikdy! Nekleju, maximálně si řeknu, že jsem debil, když nedám krátký putt. Nenadávám na všechno a na všechny kolem, když se mi nedaří, ale lukas15 chápu. Na turnaje proto skoro nechodím a když tak se pokouším to negativní chování nevnímat! Bohužel se to nedá většinou vydržet celou hru.Kámo, nebuď tak negativní.
Diskvalifikace, vykázání ..... to jsi ostrej, jako kdyby sis máčel kebuli ve slaným láku.
Tady je spousta lidí, co občas holí pohodí. Třeba jsi klidnej jako Bud Spencer, třeba jsi ukázněnej jako generál Řehka, ale takhle silně se vymezovat proti lidem, který nemají tak odolnou nervovou soustavu a pevnou vůli ....
Oni třeba ti kluci nebyli cocoti, jenom neumí pracovat s emocemi.
Co takhle si říct "Ty Kájo, to je legranda, jak se ti blbci frustrují ..."
To bys mohl se svou sebekázní dát.
P.S.: Neházím.
A DQ? Proč ne? Jestliže to byl takový extrém?! Vždyť to byl turnaj. Pořád říkám, ať si lidi dělají na hřišti co chtějí, ale ne v rámci turnaje! Otázkou je, jak takového DQ dosáhnout? Asi nijak. A úplně si dokážu představit, jak by reagovali, kdyby se ozval. Kdyby byli slušnější, tak asi něco ve stylu: "Ty jsi kámo nějak ostrej, nebuď tak negativní, ..."
Jedinej recept, když jsem samotář, je na turnaje prostě a jednoduše nechodit. Bohužel!!!
Ale nakonec, jsou na světě horší věci, než házející golfisti!