Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz Hero World Challenge 2023

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Hero World Challenge 2023 (Golf.cz)

Tiger Woods Foundation – Hero World Challenge 2022, New Providence, Bahamy, USA (30.11. – 3.12.2022, -6 hodin)

Třiadvacátý ročník charitativního Hero World Challenge pořádá na Bahamách nadace Tigera Woodse pro dvacet pozvaných hráčů z první padesátky světové špičky nebo na sponzorské pozvánky.

Okénko dvacátého hráče je neobsazeno, mohla by to být rezerva pro účast Tigera Woodse.

Hraje se na hřišti Albany GC s parem 72.

Dotace odměn je 3,5 milionu.​

Odkazy: Albany GC Hřiště na satelitní mapě Stránky turnaje Loňské zpravodajství

Sestřih loňského finálového kola​

The post Hero World Challenge 2023 appeared first on Golf.cz.

Pokračovat ve čtení...

Tak co, jak to Tigerovi o víkendu půjde?

IMG_9198.webp

jsem četl, že je připraven hrát turnaj měsíčně. Tak snad ví
Tak to by se měl přidat na LIV 🤭😂

Ale je dobře, že může opět hrát. 👍

měl by hrát Genesis - únor a Players - březen
.......a pak tedy logicky následně duben - červenec majory, ty se konají zhruba v měsíčním cyklu. To by bylo supr, kdyby mu to takhle klapalo:up:.......ALE.....

Evidentně se šetří a není to ideální. Ale golf hrát nezapomněl.
Odehrál jen 9 jamek v paru při pro-am
1701339311691.webp

Evidentně se šetří a není to ideální. Ale golf hrát nezapomněl.
Odehrál jen 9 jamek v paru při pro-am
Zobrazit přílohu 38693
Sice se šetří, ale zachytil jsem informaci, že v poslední době v přípravě na turnajový návrat odpaloval denně 1000 (slovy JEDEN TISÍC) míčků. 🙈

Sice se šetří, ale zachytil jsem informaci, že v poslední době v přípravě na turnajový návrat odpaloval denně 1000 (slovy JEDEN TISÍC) míčků. 🙈
sice ano, ale 400-600z toho bylo puttů ;)

sice ano, ale 400-600z toho bylo puttů ;)
I tak je to záhul a vzhledem k tomu, čím vším zdravotně prošel, to je výkon.

Apropo - vůbec si nedovedu představit odehrát během jednoho dne 600 patů a k tomu 400 ran na drivingu či chippingu. A další den opět a opět a ...

K tomu ještě nějaká ta posilovna ...

To i následná rehabilitace je pak únavná 🙈

Jj, jen nudných 500 odpalů denně, pak to má nějak vypadat! :-D Kdyby hrál klasicky jako my většina z nás ostatních KDYBY golf, mulligany na každé devítce, hru... co je nad triple, to nepočítám, protože vítr (zima, vedro, ptáci, blbě navrtáno...) tak by si ušetřil spoustu nervů a určitě i zdraví. ;)

---

Hrozně mu držím palce! :up::up:

Upraveno:
I tak je to záhul a vzhledem k tomu, čím vším zdravotně prošel, to je výkon.

Apropo - vůbec si nedovedu představit odehrát během jednoho dne 600 patů a k tomu 400 ran na drivingu či chippingu. A další den opět a opět a ...

K tomu ještě nějaká ta posilovna ...

To i následná rehabilitace je pak únavná 🙈

Když za mě někdo odsedí 8h v práci, nemám s tím problém :)

Tak na Eurosportu (web) už jede přímý přenos až do 22.30

Docela jsem se divil, proč to neřešil jako nehratelný míč, zřejmě by se dropem dostal do lepší pozice pro další úder. 🤔
Já to neviděl, nemohu to posoudit. Ale třeba směr hry byl takový, že oblast úlevy na 2 hole a ne blíže k jamce vycházela právě do toho křoví. A drop na spojnici jakbysmet.

Já to neviděl, nemohu to posoudit. Ale třeba směr hry byl takový, že oblast úlevy na 2 hole a ne blíže k jamce vycházela právě do toho křoví. A drop na spojnici jakbysmet.
Já to viděl........a nejdříve jsem si taky říkal, proč proboha nedropuje nehratelný míč. Ale pak to ukazovali v grafice a bylo vidět, že jakýkoli smysluplný drop na dvě hole by byl zřejmě blíže jamce, takže se musel takto z toho vyklepnout.......a taky pak hrál třetí ránu ve směru zpět k odpališti, prostě byl v takový "kapse" tvořené křovím.

Já jen viděl tu pozici a pak, to jak se „vyklepnul" a hrál další ránu někam na fervej.
Tak asi věděl, co dělá.

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom