Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dálkoměr na denní nošení a fitness nic moc varianta...Dálkoměr hodinkama nenahradíš
Zatím jsem nenarazil na jiné multi sportovní hodinky, které by měly smysl. Mám je rok a jsem vcelku spokojený. Občas nějaký fuckup, postrádání nějaké funkce nebo informace. Nicméně tenhle model je kompromisem všeho. U speciálek ti bude vždy něco chybět. Téměř úplně. Tady ti bude chybět občas něco.Chcípnul mi dálkoměr, tak přemýšlím o hodinkách, jsou tyto stále to ideální co se dá za rozumnou cenu ( do 7k ) koupit nebo mezitím vyšlo něco lepšího? Ideálně na denní nošení, fitness a o víkendu na golf.
Kdo chce, tak tomu rozumí. Komu není shůry dáno, tak ... je to server o golfu, takže mé vyjádření bylo k použití na golfu. Ale Dr. ví všechno ...Dálkoměr na denní nošení a fitness nic moc varianta...
Alespoň jsem si přečetl celé zadání žádosti. Včetně poslední věty. Ale co já můžu vědět. Třeba jsem mezi řádky něco přehlédl. Třeba jako elektronickou brzdu u Navigatoru. Holt nejsem expert... Jen prostý guru. [emoji41]Kdo chce, tak tomu rozumí. Komu není shůry dáno, tak ... je to server o golfu, takže mé vyjádření bylo k použití na golfu. Ale Dr. ví všechno ...
Pak, kdo tu je arogantní. No nic, evidentně jsme si nesedli “do oka”, takže již na Tvé příspěvky nebudu reagovat a uvítal bych, kdyby ses na komentáře u mých příspěvků také vys... pardon, chtěl jsem říct vykašlalAlespoň jsem si přečetl celé zadání žádosti. Včetně poslední věty. Ale co já můžu vědět. Třeba jsem mezi řádky něco přehlédl. Třeba jako elektronickou brzdu u Navigatoru. Holt nejsem expert... Jen sporty guru. [emoji41]
Prihreji si polivcicku... S60 jsou multisport tez, jen nemaji tep.Zatím jsem nenarazil na jiné multi sportovní hodinky, které by měly smysl. Mám je rok a jsem vcelku spokojený. Občas nějaký fuckup, postrádání nějaké funkce nebo informace. Nicméně tenhle model je kompromisem všeho. U speciálek ti bude vždy něco chybět. Téměř úplně. Tady ti bude chybět občas něco.
Dnes bych šel do modelu Music. Na běhání s bt sluchátky ideální.
Každopádně počítej s tím, že ti dálkoměr bude chybět.
Zatím jsem nenarazil na jiné multi sportovní hodinky, které by měly smysl. Mám je rok a jsem vcelku spokojený. Občas nějaký fuckup, postrádání nějaké funkce nebo informace. Nicméně tenhle model je kompromisem všeho. U speciálek ti bude vždy něco chybět. Téměř úplně. Tady ti bude chybět občas něco.
Dnes bych šel do modelu Music. Na běhání s bt sluchátky ideální.
Každopádně počítej s tím, že ti dálkoměr bude chybět.
Premium viva urcite.Dají se nosit denně? Nechci právě jen golfově zaměřené hodinky ale něco univerzálního co lze využít i jinak. Bez dálkoměru hraju už tak poslední čtvrt rok a nechybí mi, on stále funguje ale strašně lítají čísla takže to déle trvá než člověk něco změří, tak bych chtěl právě zkusit combo hodinky a dálkoměr před smrtí.
Určitě dají. Z ruky je sundám jen když je potřeba je nabít. Díky své nízké váze je mám na ruce i přes noc. Téměř o nich nevím. Verze PVD je skvělým kompromisem mezi sport a elegantními hodinkami.Dají se nosit denně? Nechci právě jen golfově zaměřené hodinky ale něco univerzálního co lze využít i jinak. Bez dálkoměru hraju už tak poslední čtvrt rok a nechybí mi, on stále funguje ale strašně lítají čísla takže to déle trvá než člověk něco změří, tak bych chtěl právě zkusit combo hodinky a dálkoměr před smrtí.
@requo by tam rad usb ci indukci.To má nějaký svůj vlastní konektor? Nějak se s tím poperu, už teď doma musím nabíjet sluchátka k PC, myš, telefon, když jdu na golf tak ještě Game golf, takže jedny hodinky navíc už taky kousnu.
Využívám. Byl to hlavní důvod, proč jsem opustil předchozí model a šel do tohoto. Moneta byla první co Garmin Pay začala podporovat. I účet jsem si u Monety kvůli tomu zařídil. Naštěstí je zdarma, tažke no problemo. Sice jsem na spuštění této funkce v ČR od nákupu čekal asi rok, ale je to příjemná fičurka.Využívá někdo Garmin Pay? KB to podporuje, takže to určitě vyzkouším.