Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Ani nevím.. si myslím , že bych ho měl mít vyšší, ale tak jeden ze tří turnajů se mi vždy shodou okolností povede , zbylé dva katastrofa , a tak ten HC se zvýšit nedaří
Udělal jsem chybu. Omlouvám se. Skoro celý letošní rok jsem měl kolem 14 tak jsem si nějak navykl to říkat a když jsem se sem hlásil a měl odpovědět na dotazy při přihlášení tak to tam bezděčně vyplnil.. Ještě jednou omluva.
Udělal jsem chybu. Omlouvám se. Skoro celý letošní rok jsem měl kolem 14 tak jsem si nějak navykl to říkat a když jsem se sem hlásil a měl odpovědět na dotazy při přihlášení tak to tam bezděčně vyplnil.. Ještě jednou omluva.
Nesmíš si z @mkopcak dělat hlavu, on je tady takový místní oblíbenec, který když neznectí jednou týdně aspoň dva členy jamky, tak mu začne růst mech na driveru. Ale je to jinak hodný hoch a umění házet holí předává dál i v sofistikovaném kurzu.
Snažím se mu v jeho oblibě dost konkurovat. Někteří (teda asi dva) mne tu měli tak rádi, že i mouchám zakázali si na mne sedat :-D (dělám si Zadel).