- Jméno
- Václav
- Přijmení
- Jirousek
- Klub
- Grabštejn
Ahoj, se ženou jsme začali hrát a narážíme u ní na délku hole. Pořídil jsem jí základní set Wilsonu s grafitovým shaftem pro ženy.
Bohužel má žena má 150cm a standardní délka shaftu je moc dlouhá. Počítal jsem (na internetu je spousta kalkulaček) že bych musel zkrátit shaft o 8,5 -10cm.
Za mě není problém sundat grip a fiknout to, ale mám strach, že to ovlivní vlastnosti shaftu a vyvážení.
Je těžké něco sehnat, protože standardní sety jsou od 160cm a další jsou pro děti.
Není problém koupit dětský set, ale shafty jsou většinou příšerně úzké.
Koupit nové hole a nechat si je upravit podle výšky by byl momentálně velký zásah do financí.
Máte někdo nějaké zkušenosti s holemi pro ženy nízkého vzrůstu?
Co byste v mém případě doporučili?
Díky moc za jakýkoliv tip.
Bohužel má žena má 150cm a standardní délka shaftu je moc dlouhá. Počítal jsem (na internetu je spousta kalkulaček) že bych musel zkrátit shaft o 8,5 -10cm.
Za mě není problém sundat grip a fiknout to, ale mám strach, že to ovlivní vlastnosti shaftu a vyvážení.
Je těžké něco sehnat, protože standardní sety jsou od 160cm a další jsou pro děti.
Není problém koupit dětský set, ale shafty jsou většinou příšerně úzké.
Koupit nové hole a nechat si je upravit podle výšky by byl momentálně velký zásah do financí.
Máte někdo nějaké zkušenosti s holemi pro ženy nízkého vzrůstu?
Co byste v mém případě doporučili?
Díky moc za jakýkoliv tip.