Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Článek Hra, která nekončí

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Inzeráty
1
Právě jsem publikoval článek: Hra, která nekončí

Hra, která nekončí

Článek  Hra, která nekončí

Bylo to jedno z těch ran po snídani, kdy svět na chvíli zpomalí a kdy hrajeme na chatě se synem šachy. Jsou jarní prázdniny. Honzíkův teplý čaj, ještě v dětském hrníčku s krtečkem, já kávu, tichem naplněná místnost, za oknem mrazivý únor. Má žena Týnka si vedle nás čte napínavou detektivku. Na...

Diskuse a komentáře k článku vítány.

Nádherné, závidím.A závidím ti tvůj talent na psaní.Ja než něco splácám,tak se musím týden nutit,pak koukám to mít rychle z krku a podle toho to vypadá.Ach jo.Díky za takové jako jsi Ty.

Michale @requo jak píše Karel @Toka výše, jsi neskutečný spisovatel, který dokáže krásně psát o všem, co tě zrovna napadne. Dle mého názoru máš tak velký talent ;) , že jsi schopen psát o všem, co máš rád a miluješ nádherné články :up: Já jsem nikdy nekoupil žádnou knížku, a těch pár co jsem přečetl bylo ve škole jako povinné. Zato kdyby jsi něco napsal a někdo ti to vydal, tak budu jeden z prvních co si to koupí. Díky za to, že svým talentem nemrháš a podělíš se s námi o své zážitky.
Veliká gratulace Honzíkovi k výhře ve hře šachy nad tebou :up:

Moc hezky napsáno. Mám podobnou zkušenost, nejmladší syn mě už také celkem v klidu pravidelně poráží. A je to tak správně, děti by měly být "lepšejší" než rodiče. Jen tak máme šanci, se jako civilizace posouvat dál a dál a čelit větším a větším výzvám. Díky za hezký podnět k zamyšlení.

Podobné

• AMS: Article AMS: Article
Reakce
0
Zobrazení
195
  • AMS: Article AMS: Article
Reakce
7
Zobrazení
436
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom