- Klub
- ČGK, GC Bítozeves
- HI (HCP)
- 15 +-
1. Plus/mínus rány momentálně ukazují hodnotu oproti osobnímu HI. Více by se mi líbilo, kdyby ukazovaly hodnotu oproti hracímu HI pro konkrétní hřiště. Dovolil bych si navrhnout řešení. V zadání hry umožnit navíc zadání hracího HI. Pokud jej uživatel nezadá, vyplní se samo osobním HI. Plus/mínus rány pak počítat z hracího HI. Když na Albatrosu zahraju 87 tak momentálně uvidím ve své statistice stejnou nulu jako když to zahraji v Bítozevsi. To ale reálně není to samé. Pokud zahraju 87 na Albatrosu, chtěl bych tam vidět -4, tedy, že jsem zahrál o 4 rány lépe než je moje hrací HI pro Albatros.
2. Dále jsem pochopil, že jako aktualní HI se bere HI zadané na poslední hře. Po zadání hry, která se započítává do HI (turnaj, NV) by možná nebylo špatné mít možnost zadat nové HI po hře a to pak použít pro předvyplnění HI příští hry místo osobního HI předešlé hry.
2. Dále jsem pochopil, že jako aktualní HI se bere HI zadané na poslední hře. Po zadání hry, která se započítává do HI (turnaj, NV) by možná nebylo špatné mít možnost zadat nové HI po hře a to pak použít pro předvyplnění HI příští hry místo osobního HI předešlé hry.