Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Hranice hriste

• Autor vlákna Autor vlákna jan
  • Založeno Založeno

jan

Guru fóra
Klub
Pysely
HI (HCP)
26.7
Vcera jsem se v mistnich pravidlech na Stirine docetl, ze hranice hriste je "veskere oploceni", za coz bych povazoval i ploty latkove/drevene a ohradniky. Nyni mi nejsou jasne dve situace, ktere se tykaji zejmena jamek c. 6 a 8, kde je odpaliste za latkovym plotem s elektrickym ohradnikem.

1. Muze byt odpaliste umistene mimo (hranice) hriste?
2. Pokud ano, pak jak resit situaci (kterou jsem videl live), kdy prvni rana z odpaliste za latkovym plotem trefi prave onen plot a odrazi se zpet.

Upraveno:
1. Ne
2. Nelze řešit správně dle pravidel golfu

Hřiště neznám, ale nejspíš se jedná o špatně formulovaná místní pravidla.

Odpaliště za hranicemi hřiště jsou tuším i na golfu Racing Karlovy Vary.

1. Ne
2. Nelze řešit správně dle pravidel golfu

Hřiště neznám, ale nejspíš se jedná o špatně formulovaná místní pravidla.
Diky!

Odpaliště za hranicemi hřiště jsou tuším i na golfu Racing Karlovy Vary.
jojo, taky me to napadlo, jsou tam mimo

Hm. To znamena, ze vlastne nikdo nema platny vysledek z dane hry? Nebo pro normovani se mistni pravidla neresi? Protoze pokud jsem mimo hriste, tak vlastne vsichni hraci porusuji pravidla atp. Zapeklita situace, tedy. To bych chtel byt souteznim vyborem a resit to tedy...

Hm. To znamena, ze vlastne nikdo nema platny vysledek z dane hry? Nebo pro normovani se mistni pravidla neresi? Protoze pokud jsem mimo hriste, tak vlastne vsichni hraci porusuji pravidla atp. Zapeklita situace, tedy. To bych chtel byt souteznim vyborem a resit to tedy...

1. žádné hřiště v ČR určitě není znormované s odpališti v autu
2. normování místní pravidla skoro jistě neřeší, většinou v době normování ani žádná místní pravidla neexistují. Pokud ano, mohou se kdykoliv změnit...
3. místní pravidla nesmí být v rozporu s pravidly golfu, pokud tam rozpor je, jsou v daném ustanovení místní pravidla neplatná.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom