Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Hvězdami "našlapané" Czech Masters si zahraje i sedm Čechů. Včetně Zusky a Kleina

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Hvězdami "našlapané" Czech Masters si zahraje i sedm Čechů. Včetně Zusky a Kleina (GolfExtra.cz)

Devátý ročník golfového turnaje D+D REAL Czech Masters bude v mnoha směrech výjimečný. V první řadě svým "nabitým" startovním polem s řadou velkých golfových jmen, bohatým doprovodným golfovým i negolfovým programem a také startem českých hráčů, kterých bude nejspíš o poznání méně, než v minulých letech. To jako důsledek nebývalé letošní konkurence.

Pokračovat ve čtení...

Nebude zase nějaká typovačka?
Jedete se tam mimochodem někdo podívat?

mám z dovolené natažený vnitřní vaz v koleně, takže již 3 týdny bez hry a jen tak hrát nebudu, takže určitě vyrazím...každý rok tam chodím ve čtvrtek odpoledne = méně lidí...tentokrát s ohledem na koleno půjdu asi vícekrát...koukal jsem jen, že již nebude vstup zdarma a je asi snaha přitánout i negolfisty - viz. sobota Chinaski, esport apod.

Dostalo se mi informace, že kdo vlastní kartu GOPASS od společnosti TMR, má po jejím předložení vstup zdarma.
1692192737732.png

Vstup zdarma pro všechny, kteří předloží plastovou nebo elektronickou kartu České golfové federace, platební kartu Raiffeisenbank, klíč od vozu BMW nebo MINI, kartu GOPASS, tiket Fortuny vsazený na turnaj minimálně za 100 Kč, zaměstnaneckou kartu Plzeňského Prazdroje a dále děti do 15 let, senioři od 65 let a majitelé průkazů ZTP. Vstup vždy na 1 osobu.

Dobře, nebude tedy jednodušší nadefinovat osobu, která za vstup platí? ;)

Jinak pls kdo bude, tak pár fotek! A sdílet osobní dojmy!

Nebude zase nějaká typovačka?
Jedete se tam mimochodem někdo podívat?
Jestli to s tou tipovačkou bylo na mě.......tak bude až na Ryder Cup. 3x do roka je myslím až až:D.
Jinak já se tam jezdím podívat celkem pravidelně na finálový den......ale v sobotu odjíždím na dovču, tak se tentokrát půjdu mrknout výjimečně v pátek.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom