Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

KVÍZ Jak dobře znáte golfová hřiště na severu Moravy? 🏌️‍♂️⛳

Henry

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Jindřich
Klub
GC Ostravice
Jak dobře znáte golfová hřiště na severu Moravy?

Jak dobře znáte golfová hřiště na severu Moravy? 🏌️‍♂️

Severní Morava a Slezsko nejsou jen průmyslovou oblastí, ale i domovem několika nádherných golfových hřišť. Od historických parkových hřišť až po moderní resorty, zdejší golfová scéna nabízí pestrou paletu výzev pro každého hráče. Otázky a zajímavosti v odpovědích tohoto kvízu připravil @Henry.

• ⛳ Tento kvíz obsahuje 12 otázek, které prověří vaše znalosti hřišť, historie i zajímavostí regionu. Každá otázka má pouze správnou jednu odpověď. Ať už jste místní hráč, nebo si jen chcete rozšířit obzory, čekají vás otázky o legendárních turnajích, ikonických jamkách i jedinečných prvcích jednotlivých areálů.
  • ⏳ Doporučený čas na vyplnění je 10–20 minut. Není kam spěchat, jde hlavně o zábavu a možnost naučit se něco nového!
  • 📊 Jak jste na tom? Po dokončení můžete porovnat své odpovědi s ostatními a zjistit, jestli byste se v regionální golfové hospodě stali uznávaným znalcem hřišť – nebo jestli vás čeká ještě trocha toho studia.
  • 💡 Nejde o test, ale o radost z golfu! Možná objevíte nové hřiště, kam se vydáte na svůj příští golfový výlet, bude to ten nejlepší možný nápad!

🔥 Další tematické kvízy? Pokud vás tento kvíz zabavil, můžeme se pustit do dalších – třeba o golfových hřištích v Čechách, na Slovensku nebo o nejlepších golfových resortech v ČR. Tak co, půjdeme společně do toho?

Jít na stránku s kvízem...

Upraveno moderátorem:
Ke Kvízu přidávám ještě 13. nesoutěžní otázku. Zkuste si prohlédnout fotografii ke kvízu přiloženou a určit, ke kterým hřištím (resortům) patří ty 4 klubovny, co jsou zobrazeny na složeném obrázku?

Nevěděl jsem sice všechno, ale kvíz byl super 👍 Díky za něj! Já věděl, proč se po tolika letech váhání a sledování tohoto fóra jako nepřihlášený mám konečně zaregistrovat 😅 Ze 4 kluboven poznávám Čeladnou (vlevo nahoře), Ostravici (vlevo dole) a "skleník" v Šilheřovicích (vpravo dole). Nevím, kde to je vpravo nahoře, tam jsem nehrál. Takže, pokud mně to bude prozrazeno, zadám do navigace a letos vyrazím.

Ze 4 kluboven poznávám Čeladnou (vlevo nahoře), Ostravici (vlevo dole) a "skleník" v Šilheřovicích (vpravo dole). Nevím, kde to je vpravo nahoře, tam jsem nehrál. Takže, pokud mně to bude prozrazeno, zadám do navigace a letos vyrazím.
Ty tři máš správně. Ta vpravo nahoře je klubovna v Ropici, záběr není od vstupu z čela, je ze zadní strany objektu od dvou alternativních grýnů původní jamky č. 7, dnes jamky č. 9 werkové devítky.

Tak jsem zjistil že moravská hřiště neznám. Letos bude dovolená asi na Moravě . Uvažuji o 3 dnech na Ostravici a Čeladné.
Jinak kvíz super.👍

Ty tři máš správně. Ta vpravo nahoře je klubovna v Ropici, záběr není od vstupu z čela, je ze zadní strany objektu od dvou alternativních grýnů původní jamky č. 7, dnes jamky č. 9 werkové devítky.
Ropici jsem zrovna hrál poprvé vloni v létě, tak nevím, proč jsem ji nepoznal. Uf, takže tam nemusím. 😅 No jo, je vidět za mnou, že je klubovna dokulata.

Přílohy

• 20240602_114922.webp
    20240602_114922.webp
    180 KB · Zobrazení: 28
Rychlost není moje parketa a jen jedna chyba je pro mne velmi dobrý výsledek. Neměl jsem tušení, že existují nějaké dvě prdelky v Jeseníkách, kde v jedné zaniklo a ve druhé vzniká hřiště ;) Moc hezky jsi to vymyslel Jindro @Henry :up: To krátké povídání u každé otázky je super věc, která nám rozšíří obzory. Tak díky za takovéto zpestření zimní přestávky ;):up:

Těší mě slova chvály (a koho by netěšila), ale dík patří také Michalovi @requo , bez jehož nápadu a perné mravenčí práce by kvíz nevznikl. Možná spolu připravímě nějaký další, než začne opravdová sezóna. ;)

Tak tedy náčelníku Michale @requo , tobě také veliké díky za spolupořádání kvízu a hlavně velké díky za to, že 19 jamka existuje :up: ;)

No, na mě je podvozek, myšleno ten technologický. A funkční implementace a rozjezd. Tedy, aby to jakžtakž fungovalo. Autorům modulu pro kvíz jsem poslal poměrně dost zpětné vazby, takže se to postupně zapracovává. Hlavně ale tady ten pocit je super, jak pak @Romano - ty zajímavostí jsou fajn, člověk se něco dozví.

A Severní Morava jede... Btw. Kdyby kdokoli měl chuť na kvóty ze svého regionu, podobně jako @Henry chytil ten svůj, dejte si kupy cca 12 otázek, rád následně přeťukám a zveřejním (zatím nejde jinak, trochu to zadávání zlobí). Nemusí to být jen hřiště - turnaje, svět, Masters - cokoli co je vám blízké a kde se cítíte pevní v kramflecích. :)

Supr kvíz.......dal jsem správně 11 z 12 :), dostala mě až poslední otázka, nedopočítal jsem hřiště, že jich tam máte až tak moc:D.

Btw u otázky ohledně roce Ropice - proč se werková devítka jmenuje zrovna werková a ne"hezky česky" jako druhé dvě? Nevíte?

Btw u otázky ohledně roce Ropice - proč se werková devítka jmenuje zrovna werková a ne"hezky česky" jako druhé dvě? Nevíte?
Třinecké železárny (německy Trzynietzer Eisenwerk), na Těšínsku známé též jako Werk, jsou významným českým výrobcem ocelových dlouhých válcovaných výrobků a dlouhodobě jedním z největších průmyslových podniků na severovýchodě země.

V Třinci se do práce chodí "do werku", pracuje se "ve werku", člověk zaměstnaný v železárnách je "werkovy".

A ta werková devítka je nejblíž k železárnám, proto ji tak nazvali.

Za mě zpětná vazba k funkčnosti: omylem jsem po třetí otázce kliknul na ukončit. Kvíz se mi uzavřel a již se nemohu proklikat k jeho znovuotevření a dokončení…

Ukončit je ukončit.

Podívám se, co systémově s tím. Je to problematické, u všech nezodpovězených otázek se nastaví - "nechtěl odpovědět/nevěděl". Při znovuotevření kvízů by bylo možné i vše odpovězené "dříve" dodatečně opravit. Nicméně, podivam se a uvidím, jestli se to dá smysluplně pro další kvízy vyřešit.

Upraveno:
Za mě zpětná vazba k funkčnosti: omylem jsem po třetí otázce kliknul na ukončit. Kvíz se mi uzavřel a již se nemohu proklikat k jeho znovuotevření a dokončení…
Taky jsem chtěl rychle kliknout na další otázku a byl konec. 🖖 :cry:

Ukončit je ukončit.

Podívám se, co systémově s tím. Je to problematické, u všech nezodpovězených otázek se nastaví - "nechtěl odpovědět/nevěděl". Při znovuotevření kvízů by bylo možné i vše odpovězené "dříve" dodatečně opravit. Nicméně, podivam se a uvidím, jestli se to dá smysluplně pro další kvízy vyřešit.
Možná by stačilo vyskakovací okno - Upravdu chcete kvíz ukončit (ANO/NE)

Jj počítám s tím - dialogové potvrzující okno při kliknutí na “ukončit”. Předám výrobcům.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom