Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz Jak je golf zajímavý pro média, včetně těch českých?

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Jak je golf zajímavý pro média, včetně těch českých? (GolfDigest.cz)

KOMENTÁŘE > Golf podle různých žebříčků sledovanosti, diváckých anket a dalších průzkumů veřejného mínění patří k desítce nejpopulárnějších a nejsledovanějších sportů na naší planetě. Když se podíváme na některé internetové mediální kanály, pak zjistíme, že golf někde skutečně patří mezi nejatraktivnější podívanou, jinde se ale krčí spíše vzadu.

Pokračovat ve čtení...

Zajímavé. Podle mě, pokud se týká nemasových sportů, bude to vždy nejvíce o osobnostech. Kdyby Klárka vyhrála dva tři turmnaje LPGA a dostal se i nějakej chlap do nejvyšších pater (ET, PGA), začli by se i negolfisti domáhat informací o golfu.

I kdyby kdokoli z úspěšných a nadějných golfistek cokoli vyhrál a nedej by se našel golfista vítěz tak by to dopadlo shodně s jednou z nej sportovkyň
Sáblikovou, akorát by si ohřáli polívčičku a skutek utekl, sice golfová hřiště na rozdíl od rychlobruslařského oválu tu máme jen je nemůžeme systémově
využívat páč jsou soukromé . Aby tomu tak bylo museli by být rozpočtové.
A ať se vám to líbí nebo ne , pokud ratolesti nebudou mít možnost ve školství si místo klasického TV si vybrat některý pro něj zajímavý a nebo si projde kolečkem možných sportů a zakotvi např u golfu tak i s nim vyroste a bude možná golfistou , radnim nebo i novinářem , ale každý z nich bude i golfově myslet. A potom nebudou zabírat golfová hřiště na parky ale budou to parková hřiště , ...

... jen je nemůžeme systémově
využívat páč jsou soukromé . Aby tomu tak bylo museli by být rozpočtové.
Takže, když je něco soukromé, tak to nejde využít systémově? Sice nevím, co tím konkrétně myslíš, ale kde tedy např. trénují TCM, kde hrají své žákovské a mládežnické soutěže a turnaje?
Nebo TCM, soutěže a turnaje organizované ČGF jsou jen nahodilá čili nesystémová činnost?
Co to je rozpočtové? Myslím, že každé hřistě má svůj rozpočet. Kromě několika málo soukromých hřišt je na všech ostatních umožněno hrát i veřejnosti (nečlenům).

Co to je rozpočtové? Myslím, že každé hřistě má svůj rozpočet. Kromě několika málo soukromých hřišt je na všech ostatních umožněno hrát i veřejnosti (nečlenům).
[/QUOTE]
PROTOŽE TADY JSOU TAKOVÍ JAKO TY CO VIDÍ ZA VŠÍM JEN PENÍZE. se nic nikdy nezmění,
Co je to rozpočtové= např jak jsem uvedl škola, gymnázium , universita. Samozřejmě nikoli soukromá.

A ať se vám to líbí nebo ne , pokud ratolesti nebudou mít možnost ve školství si místo klasického TV si vybrat některý pro něj zajímavý a nebo si projde kolečkem možných sportů a zakotvi např u golfu tak i s nim vyroste a bude možná golfistou
a kdo rika, ze nemuzou??

PROTOŽE TADY JSOU TAKOVÍ JAKO TY CO VIDÍ ZA VŠÍM JEN PENÍZE. se nic nikdy nezmění,
Co je to rozpočtové= např jak jsem uvedl škola, gymnázium , universita. Samozřejmě nikoli soukromá.
A na to jsi přišel jak, že za vším vidím jen peníze?
Třeba tobě dám klidně radu zadarmo - odstěhuj se do KLDR, tam se ještě snaží budovat komunismus.
Představ si, že i číňani a rusové používají peníze.
Dokud po mě budou ostatní chtít peníze za své služby či produkty, tak je musím vyžadovat i já - jinak bych umřel hlady.
Když si takový lidumil - kolik tréninků mládeže jsi letos zadarmo odtrénoval u vás v Lipinách?
Proč si ještě nepřesvědčil provozovatele Lipin, aby u vás mohly děti hrát zadarmo?
Když blbosti plácá Gréta, tak se to dá omluvit jejím věkem a nezkušeností, ale ty už si dost starý na to, abys tyhle komunistický ideály opustil.
B4D409F5-50F5-4CB4-9B73-4EF04FF522F8.webp

[/QUOTE
U3V - rozpočtová organizace vs rozpočet hřiště

[/QUOTE

Z#7K - lepící páska vs prostatiská intraepiteliální neoplazie

[/QUOTE
Možná máš na mysli spíš příspěvkové organizace. Ale budiž...možná sis nevšiml, že ten ROZPOČET, myšleno tedy zde státní rozpočet, má jisté potíže s hledáním příjmů i na tzv. mandatorní výdaje....no, vidíme za vším peníze, samozřejmě, protože snad si nemyslíš jako asi 30 % voličů, že státní rozpočet má nějaké vlastní finanční prostředky zcela nezávisle na občanech a jejich daních?

Co je to rozpočtové= např jak jsem uvedl škola, gymnázium , universita. Samozřejmě nikoli soukromá.[/QUOTE]Když tobě @mkopcak nabízel možnost se realizovat u něj, začal jsi jsi žvanit o penězích, že se ti to nevyplatí. Necituji, jen to bylo v tom smyslu.
Takže myslíš předpokládám hlavně sebe tím "tací co za vším vidí peníze"?
Jo, rozdávat cizí prachy formou státem řízeného čehokoliv to by se líbilo každému...nejvíc asi hlavně těm, co mají vyšlapané cestičky jak se vyhnout placení daní.

Možná příspěvek mimo téma, ale přesto:
1. Jak by vás to tu bavilo bez Bohumila?
2. A jak by to bavilo Bohumila, kdyby na jeho příspěvky nikdo nereagoval?
😉

Možná příspěvek mimo téma, ale přesto:
1. Jak by vás to tu bavilo bez Bohumila?
2. A jak by to bavilo Bohumila, kdyby na jeho příspěvky nikdo nereagoval?
😉
:cool: Máš recht. Zkusila jsem ho kdysi "ignorovat" , ale vlákna byla podivně děravá, tak jsem to zase vrátila. Já bych chtěla Bohumila vidět, protože lidi s podobnými názory, které znám, by si o člověka se zájmem o golf ani neopřeli kolo. Takže to musí být mimořádně zvláštní přírodní úkaz...

Tak zaprvé odpovídal jsem přesně na to proč je přehlížen golf obecně v masmediích( nemohu za to, že na věc mám jiný názor než tady většina)
Nevidím důvod, proč bych měl měnit svůj život a někam se stěhovat, ano podmínky pro někoho lákavé , ať je tedy využije, zapoměl jsem za ně poděkovet, @mkopcak je asi jediný tady, který vidí ve mě potenciál.
Asi jste přešli to proč je na U3V golf, protože to vede golfista , trenér a rozhodčí.
Když někdo přijede k resortu a vidí tam parkoviště a chování golfistů, tak si jednoduše řekne ti podporu nepotřebuji, vždyť to hrají jen .... a jejich děti.
Viděli jste někdy venku hrát děti fotbal, házet si míči , přeskakování gumu a házet na koš ano , viděli jste venku děti čipovat nebo putovat asi ne.
Jsem tady ve stejné pozici jako Házená Karviná vs zbytek republiky, protože názory jak to má být nikdo nechce slyšet. Včera opět porazily PLZEŇ .
A jestli si o mne někdo opřel kolo, golf je jeden z mála sportů, kde můžete hrát i sami, nestává se mi , že by se mnou nechtěli hrát .
Chodím hrát tenis na školu, kde funguje i golf ovšem nikoli v tom rozsahu jako fotbalová akademie, golf je pouze kroužek s podporou OKD, proto tady tvrdím, že když to půjde shora tak to bude, zespodu asi ne.
Toto je určitě diskusní forum a názory mohou být různé , pokud nikoho diskutujíci nenapadá může mít i jiný náhled.

Tak zaprvé odpovídal jsem přesně na to proč je přehlížen golf obecně v masmediích( nemohu za to, že na věc mám jiný názor než tady většina)
Nevidím důvod, proč bych měl měnit svůj život a někam se stěhovat, ano podmínky pro někoho lákavé , ať je tedy využije, zapoměl jsem za ně poděkovet, @mkopcak je asi jediný tady, který vidí ve mě potenciál.
Asi jste přešli to proč je na U3V golf, protože to vede golfista , trenér a rozhodčí.
Když někdo přijede k resortu a vidí tam parkoviště a chování golfistů, tak si jednoduše řekne ti podporu nepotřebuji, vždyť to hrají jen .... a jejich děti.
Viděli jste někdy venku hrát děti fotbal, házet si míči , přeskakování gumu a házet na koš ano , viděli jste venku děti čipovat nebo putovat asi ne.
Jsem tady ve stejné pozici jako Házená Karviná vs zbytek republiky, protože názory jak to má být nikdo nechce slyšet. Včera opět porazily PLZEŇ .
A jestli si o mne někdo opřel kolo, golf je jeden z mála sportů, kde můžete hrát i sami, nestává se mi , že by se mnou nechtěli hrát .
Chodím hrát tenis na školu, kde funguje i golf ovšem nikoli v tom rozsahu jako fotbalová akademie, golf je pouze kroužek s podporou OKD, proto tady tvrdím, že když to půjde shora tak to bude, zespodu asi ne.
Toto je určitě diskusní forum a názory mohou být různé , pokud nikoho diskutujíci nenapadá může mít i jiný náhled.

1. Bohouši s tebou je to složité. Díky neschopnosti si po sobě zkontrolovat psaný text, se minimálně v 70% případů míjí tvůj úmysl něco sdělit s výsledným sdělením. Když si na tohle dáš větší pozor, bude i větší část diskutujících schopna lépe pochopit, co chceš říct.

2. Já budu stát první ve frontě na odlišné a originální nápady a řešení. Ale ty žádné nepřinášíš, snad krom "dost na vodě stojící" omotávky. A pokud ano, tak se zcela ztrácí viz bod 1. Vše co tu prezentuješ se buď obecně už dávno ví nebo je to v procesu a nebo se to vyzkoušelo a upustilo od toho.

3. Veškeré věcné argumenty, včetně mých, zcela ignoruješ a přecházíš. Těžko můžeš chtít seriozní diskuzi, když ji sám nedodržuješ.

Já jsem zatraceně rád, že tu jsi. Ale z mé pozice jsi takovým klaunem zdejšího fóra. Bavíš, oživuješ,...ale nikdo tě nebere vážně. A možná ti to vyhovuje. Ale pokud to chceš změnit, mrkni na body nahoře a určitě to bude lepší.

Díky, M.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom