Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2021) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
V neděli Ypsilonka - hřiště krása střídala nádheru, FW luxus, rafy kousající, ale ty grýny - nejlepší green byl cvičný :( je to fakt škoda...jinak naprostý luxus...ještě jen nechápu, proč např. na 14tce navrtají do nejvíce poškozené části greeny, zadní a střední část vypadaly velmi dobře...šel jsem ve flajtu s klukem +/-4 HI a to byl koncert - každý drive rovný na FW, 3 dřevo přes rokly na 15tce přes strom na 80 m - nádhera...můj driver koncert rozhodně nebyl, FW jsem trefil 3x a to ještě na jedničce jsem dopadl na cestu a od ní krásný odraz na kilo do greenu :) takže drivovací nemohoucnost pokračuje...na greenech mi spadl jeden dlouhý put, jinak 2 šance na birdie z 1,5 m neproměněny a pár záchran paru z obdobné vzdálenosti se nekonalo...2x trojpat :vomit: ale železa a do greenu nadprůměr...bylo nádherně, za 88 první turnaj na Y z bílejch je pozitivní...jídlo po hře luxus, včetně dezertu - velký :up: už se těším na příští hru (jen ty greeny, ty greeny)
Tak špatný greeny jsem na Y nezažil! Škoda!

Tak špatný greeny jsem na Y nezažil! Škoda!
máš recht, já taky ne, jet na Y byl pro vždy svátek, beru to jako top 5 hřiště v Čechách...vše je tam perfektní, z mého pohledu nadstandard ve všch směrech, layout, příroda, oddělené jamky, restaurace, cvičné jamky, kvalita údržby...jen teď již dlouhodobě ty greeny, ty greeny...jak píšeš, škoda...

Když se vám z celého turnaje aspoň jedna rána povede...;)
IMG_20210906_103636.webp

… ale ty grýny - nejlepší green byl cvičný …
Musím z dneška potvrdit. Cvičný grýn pohoda, grýny na hřišti pomalé (každý jinak), hodně skákající - nakonec 37 patů při dvou chip-inech 🙈
Jinak i ostatní hra trága, když už vyšel drive z týčka, tak jsem zk..vil tu další 😡
Ale hybrid na 1. a 10. se fakt povedl (teda na 10. až druhá rána) 🤭
90141125-50FF-46E2-9A5B-EF23569EB13A.webp

C4FC4A67-7116-4531-980E-02F62F90FB28.webp

6.9.2021 • 9j. Černý Most - BB: 47 ran (by mGolf)

Já se těch škrtnutých jamek nezbavím. Tentokrát moje místně neoblíbená (slabé slovo) trojka. První kopanec, druhá povedená železem přes roh drivingu - mno a míček jsme nenašli. Hlasím škrt, tři minuty uběhly. Jen jsem to dořekl a udělal deset kroku dolů, a byl tam. Ach jo - holt smůla. Nic, vydýchat a jde se dál, náladu mi spravil parádní drive na další Jamce. Hezký na střed ferveje. Prima! Už po několikáté se mi potvrdilo, že ani jedna jedna jamka nemusí znamenat zkažené skóre, alespoň s mým ještě vyšším HI. Takže nakonec celkově tři pary, 4 bogey a jeden dabl. Nakonec 21 stb. A k tomu vyhraná vložená jamkovka nad @Marklar na poslední Jamce. :up::)

Velkou radost mi dneska udělali i obě děti, no děti; Fanda letos už prvo-středoškolák - zasloužených 24 stb a snížení o tři na cca 38 HI. No a letošní už prvňáček Honzík, který mu celou dobu kedil, vozil vozík a byl hodnej, celou dobu skoro ani muk. Mám z nich radost. Z obou.

Díky kluci za hru, díky i @Marklar a Petrovi, bylo to fajn.

CF3B9BF6-71B6-4B1E-BE2D-B6B3E5184C8D.jpeg 0549F961-05F0-411C-800A-A1B763E19DE5.jpeg 18B7F00B-8D5F-44EB-86ED-E9B8DDCA4687.jpeg

Upraveno:
Musím z dneška potvrdit. Cvičný grýn pohoda, grýny na hřišti pomalé (každý jinak), hodně skákající - nakonec 37 patů při dvou chip-inech 🙈
Jinak i ostatní hra trága, když už vyšel drive z týčka, tak jsem zk..vil tu další 😡
Ale hybrid na 1. a 10. se fakt povedl (teda na 10. až druhá rána) 🤭
Zobrazit přílohu 26808
Zobrazit přílohu 26809

U těch náhledů z těch apek e mi hrozně líbí, jak je tam zvýrazněný ten krásný efekt lehkého draw... :-) Jinak ale moc pěkné, skoro 240/260 metrů trojkou dřevem, moc pěkný. :) :up:

U těch náhledů z těch apek e mi hrozně líbí, jak je tam zvýrazněný ten krásný efekt lehkého draw... :) Jinak ale moc pěkné, skoro 240/260 metrů trojkou dřevem, moc pěkný. :) :up:
Ne trojkou dřevem, ale 3 HYBRID. Ale je pravda, že je to z kopce s lehkým větrem do zad a doběh po ferveji ;)
Jinak ty čáry zkreslují, je to „3D” propojení dvou bodů zobrazené z levé strany. Kdyby to bylo z pravé strany, tak to bude fade ;)
Jinak na 1. to byla rovná rána přes stromy napravo a na 10. lehký fade okolo stromů napravo. Ale většina lidí zde asi Y hrála, tak ví.

Já tedy vidím spíš fade :)
Jenže já hraju na správnou stranu - anglicky „right” :p

Dneska jenom na otočku v Hostivaři. A protože jsem neměl čas na 12 jamek, tak jsem se šel podívat na ty nové 4.

Byla to krása 😂 nikdo tam nebyl. FW krásný, odpaliště v pohodě. Na greenech pitchmarky (jenom pár), ale co jsem viděl, to jsem opravil.
524B179B-3EA1-4B4C-93FC-86D315416A04.webp

Sice jsem honil kuličky 2, ale přesto za 40 minut zase u auta.

Fakt klid a pohoda. A charakter kabel je podle mého jiný, než u 12.

Jinak už dodělávají nová odpaliště. Moc se těším, až to bude 6 jamek. To bude časově tak akorát 😉.

No stará 9 byla časově super, ale tak uvidíme.

Děkuji za optání, BLBĚ. 🤮Dnes turnaj Molitorov 103 ran, nic mi tam nepadalo. Odpaliště ķřivý , greeny
jezdily každý jinak, a co mě nejvíc
nasralo , místo oběda jsme dostali
grilovanou klobásu. Už tam nejedu.
Teda letos určitě né. ☹

Tak po očistci minulý týden na Albáči a neméně truchlivém "výkonu" v neděli v Benátkách jsem měl chuť se na ten golf fakt vy..at:(.....no vydrželo mi to samozřejmě jen pár hodin:)......a dnes jsem tomu dal v Pyšelích znovu šanci. A výsledek? Jednička = par, dvojka = par......a následně celá 1.devítka za na mě skvělých 45 (23 Stb)....ale hlavně zase čirá golfová radost ze hry:D:D. 2.devítka sice upadla malinko do průměru s bohužel kaňkou na závěrečném 5-ti paru (9), ale i tak můj nejlepší výkon letos 96 (40 Stb):up:........Tak jsem zvědavej na příště, protože tenhle náš milovanej sport je fakt jak na houpačce:)

Děkuji za optání, BLBĚ. 🤮Dnes turnaj Molitorov 103 ran, nic mi tam nepadalo. Odpaliště ķřivý , greeny
jezdily každý jinak, a co mě nejvíc
nasralo , místo oběda jsme dostali
grilovanou klobásu. Už tam nejedu.
Teda letos určitě né. ☹
Tam se nevaří......buď je k jídlu ta klobása a nebo občas přivezou odněkud jídlo v takovejch těch umělohmotnejch obalech....asi dvakrát jsem tam měl takhle nějaké kuře na smetaně s rýží.

Dnes Barbora, grýny a ferveje za 1 👍, rafy kousavý. Občas se ještě nějaká chybka ve hře vyskytla, takže nakonec 84 ran :(
Ale opět potěšil 3hybrid (i když i on 3x zahaproval), zejména na 17. jamce PAR5, kde jsem byl druhou na grýnu (2x hybrid bum bác).
Já vlastně ani ten driver či 3dřevo nepotřebuji 🤭

52057FB9-A82D-43F7-98DB-492EE365F69B.jpeg

Dnes Barbora, grýny a ferveje za 1 👍, rafy kousavý. Občas se ještě nějaká chybka ve hře vyskytla, takže nakonec 84 ran :(
Ale opět potěšil 3hybrid (i když i on 3x zahaproval), zejména na 17. jamce PAR5, kde jsem byl druhou na grýnu (2x hybrid bum bác).
Já vlastně ani ten driver či 3dřevo nepotřebuji 🤭

Zobrazit přílohu 26850
Super zpráva, jedu tam po letech v sobotu👍

Dnes jsem s kamarády podvečerní devítka na domácím hŕišti, pošlapané okolí jamek po turnaji poznamenalo můj výsledek z pěti berdie patů jsem proměnil až ten poslední. Zuřiví krvelační komáři nás pronásledovali na posledních třech jamkách, na posledni jamce #9, nepovedený drive, devítkou do grýnu , postavení z kopce takže z levé nohy , sice délka dobrá, ale zartaženo vlevo cca 12 m od jamky, no a dle spoluhráčů jsem si ty zmrzliny na birdie už vybral, takže to tam spadlo.
Výsledek mohl být výborný nebýt těch pošlapaných okolí jamek . Ale birdie nakonec a 41 zase není až tak špatný výsledek.

8.9.2021 • 12j. Hostivař: 62 ran, 22 patů (by mGolf)

Počasí nádherné, hřiště v pěkném stavu, obsazeno plně, tempo pomalé. Dali jsme si popracovní pozdně odpolední hru s @Romano, na startu se k nám přidal ještě jeden další Roman - a prokrafali jsme to v pohodové družné náladě celý. Ještě že tak, docela jsme čekali, před námi to i jedna dvojice vzala, tím to pak díky vzniklé mezírce bylo pro nás dvě tři jamky lepší. Ke své hře bych řekl - no, umím to lépe, jeden par je málo. Ale celkové číslo ran přes dva outy není zas tak příšerné, zahrál jsem v podstatě na HI 24, což plus mínus autobus sedí. Ale krásně jsme všichni pokecali a i když to nebyla přehlídka toho nejlepšího golfu, bylo to díky pozitivní náladě ve flajtu a minimu dramatických chyb moc prima golfový podvečer. :)

Díky oběma Romanům za hru. :up:
D5ADC579-61B8-4558-8F35-611DBEB24D08.jpeg 57C32D16-75F5-49F1-9268-140CBC2C8360.jpeg

Upraveno:
Super zpráva, jedu tam po letech v sobotu👍
Tak snad bude v sobotu v provozu restaurace, protože přes týden si nekoupíš ani bagetu :down:

Tak snad bude v sobotu v provozu restaurace, protože přes týden si nekoupíš ani bagetu :down:
Koukám že je to skoro všude stejné:-(.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom