Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2021) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Naopak zklamal Alfédov.

No, to chápu. Taky ho úplně nemusím. Na druhou stranu - zařadil si ho mezi hřiště, která prostě jsou o dva vesmíry jinde. Po všech stránkách. Podle mého. :( Jinak luxusních golfových 8 dní!

Držím palce na Texas v Hoře!

Po 3 dnech na služebce (1700km za volantem) včera Hořehledy. 42 ran a pak tréninkově ještě dvakrát. Dnes jsem pochopil, že únava je větší než jsem myslel, Beroun protrápen za 102 ran a nebýt berdíka na osmnáctce, naházel bych vercajk do rybníka. Zítra Casa Serena a v úterý Hořehledy. Tedy pokud se úterka dožiju..

Předevčírem Mstětice. Tradičně ve velmi dobrém stavu, jen grýny mi přišly pomalejší.

20210923_150523.webp 20210923_152946.webp 20210923_170831.webp

...a dnes Zbraslav. Výsledkově jak jízda na horské dráze, ale bylo to fajn po všech stránkách 🙂

20210926_104438.webp 20210926_104417.webp 20210926_083538.webp 20210926_082015.webp

Tak včera 2. kolo Kácov.
Pozitiva - jen jeden ztracený míček, žádné upadlé kolečko od vozíku (erár) 🤭
Negativa - ještě o ránu víc, než v sobotu 😡

Musím ale podotknout, že oproti sobotě byly rychlejší (a tvrdší) grýny a hlavně - PIN pozice byly přímo vražedné, ostatně o náročném setupu svědčí i fakt, že žádný ze seniorů se nedostal pod 80 ran 😟

Zobrazit přílohu 27023Zobrazit přílohu 27022Poprvé v životě night golf (Hostivař)

Super zážitek, výborně připravené. A hrál jsem i docela dobře.

Start v půl osmé kanónem, 9 jamek před námi, jenom 3 hole (putter, wedge a 8i) a 3 svítící míčky (z toho jsem měl největší strach).

Super flight.

Ale příště - lepší čelovku.
Ahoj Jirko, koukám, že moje fotky jsou rychlejší než já. :-)
Jsem ráda, že jsem se tu nedočetla, že příšernej flight... 🙃 Tak dáme někdy repete.

Ellie

Já si dnes ověřil, ze byť jsem založením spíš samotář, tak na hřišti je to lepší ve společnosti :) asi po 3 letech jsem šel sám, Cihelny. Hřiště me bavilo, povedlo se 6 párečků a jel jsem spokojený domů. Hrál jsem první devitku rychle a druhou dobře, ideální kombinace na spokojenou cestu ze hřiště 😂

Dnes jsem po delší době,před zítřejším turnajem, šel domácí
hřiště. Tu zpropadenou jamku č . 8
jsem hrál 6x s nejhorším výsledkem
5 ran.. Stále nedokážu pochopit jak jsem ji při mistr.klubu na rány dokázal zahrát za 11.☹☹Docela mi to šlo.
Uvidíme zítra na Kuňce.

Tak jsem se dneska po návratu ze zaměstnání rozhodl navštívit Terezín :):) počasí ideální-zataženo a i větrno ;);) občas vylezlo i na chvilku sluníčko :up::up: Po neděli,kdy jsem se celej osypal z předvedené hry na druhé devítce,jsem nic neočekával :D:D Jsem mile překvapen 88 ran,33 patů,5 parů,10 bogí a 3 dably a 42 Stb a to vše jedním míčkem :p:p Driver mi neustále šlajzoval,ale železa až na dvě topinky krásně chodily. Zase radost ze hry a úsměv na rtu se mi vrátil ;);) Jen mám obavy milí golfoví chlapci,že ode dneška budu chodit na hřišti jenom s děvčaty :D:D:D Připsal jsem se k jedné samotné ženě a ten golf byl tak skvělý ;););) Hezkou hru všem :):):cool::cool:

Dneska rano v Msteticich. Prvni devítka za 48, druha lepsi za 44. Bohuzel dva ztracené micky. Jedno birdie a 4 pary. greeny celkem pomale a nestejne. Bylo to celkem rychle a za 3:45 konec. Hriste krasne mekke.
Na 13 jsem byl druhou na grynu, ale navrtano bylo za ohybem, pres bunkr. Premyslel jsem jak to zahrat v turnaji, wedgei bych si z grynu netroufl zahrat.
IMG_20210928_110340.webp

IMG_20210928_115547.webp

IMG_20210928_120318.webp

Tak já letos první soutěžní výsledek, žádný zázrak ale úplně jsem to nepodělal, jen mi na konci došlo, nebo ztráta koncentrace..:D:D:D.
Jedním míčem, takže v tomhle spokojenost.. Ten singl není tam o chloupek..;)

Rad.webp

Premyslel jsem jak to zahrat v turnaji, wedgei bych si z grynu netroufl zahrat.
Pokud zůstanu na této jamce dole na grýnu, tak to běžně čipuji wedží i když je jamka v lepším úhlu než jsi měl ty. Patovat do toho krpálu se mi fakt nechce, čipem tím to převýšení dostanu ze hry.

Tak mám za sebou prodloužený golfový víkend - start sobota ráno -
- sobota - Lázně Bohdaneč - počasí nádhera, driving takový divný, posezení super - nic hogo fogo, ale velmi pozorná a vstřícná sličná slečna na recepci, jídlo po hře krkovice s opečeným bramborem nadstandard, kamarádi kachní prsa také spokojeni - pána to vaření prostě bavilo...uvolněná atmosféru - prostě pohoda....hřiště jsem hrál prvně, hrály jsme 2 vs. 2 (součet jeden bod, best druhý bod, popř. birdie za bod a na 3paru piňa - kdo je nejblíže jamce na greenu a dá par má bod)...hřiště milé překvapení, kratší, nutno hrát na pozice i kratší holí - některé jamky bych hrál jinak, nebýt to prvně...greeny pomalé, ale nečekal jsem level OAKs, všechny stejně, což je hlavní...FW odpovídající...negativa - silnice podle prvních jamek, značení kam jít na další jamku nebylo úplně jasné - potkali jsme starší manželský pár, který zcela ztracen v akci hledal klubovnu a hlavně (my hráli na ČGK), ale plná ceníková cena za 1300 Kč je zcela mimo
Suma sumárum - klidně bych se sem vrátil, má to klidnou přátelskou atmosféru, kvalitativně střed, takové to domácí hřiště, ale rozhodně bych tam nikdy nejel hrát za plnou cenu, to je mimo realitu, kterou jsem ochoten příjmout....na 18tce jsem dal čip in do paru a rozhodl o zisku prvního bodu
Po hře přejezd na Kunětickou Horu - balíček 2 noci - 3 dny neomezeného golfu - v sobotu večer po příjezdu jsme dali wellness - opravdu velmi dobré, přírodní jezírko na ochlazení po sauně nemělo chybu
K hřišti - bavilo, FW nadstandardní, greeny středně rychlé, žádní fofrníci, ale stejná rychlost na všech, minimální poškození...rafy posekané, ale obtížně se v nich hledalo, ale byli jsme čtyři a bylo zajímavé, že první den se hledalo dlouho a něco jsme i nenašli, ale další dny už jsem byli při hledání prakticky 100% - prostě už jsme znali hřiště lépe, věděli kam jít...layout hřiště se mi líbí, velmi zajímavě chráněné greeny - spousta bunkerů a velmi velkých - na to nejsem opravdu zvyklý...je též vidět, že s prostorem problém nebyl...
K restauraci - jídlo kvalitní (hovězí po Burgundsku, steak...), ale na více dní problém, co si vybrat - malá nabídka (pro mě)...obsluha v restauraci a sauně ochotná, velmi ochotný a příjemný pán na recepci (v neděli ráno byla na recepci taková žena v nejlepších letech a ta byla vostrá jak břitva - když chtěla fee na turnaj, řekl jsem jí slušně, že mi neplatíme, že jsme ubytování a vyjela na mě "a jako proč neplatíte" až ji její mladší kolegyně musela uklidňovat, že máme pobytový balíček - bylo to až usměvné, ale slabší citlivější povahy by se mohli i nasrxx, tedy naštvat :)) Nelíbilo se, že ve 22:00 zahlásili konec a vyšoupli nás - ano, byli jsme tam tak v osmi lidech celkem, ale čekal bych delší zavíračku (v sobotu silně po půlnoci nebyl problém, ale to tam byla nějaká akce s námi - nebo my s ní - už si to moc nepamatuji :)) Největší problém byl Staropramen - to bylo pro mě no go, lahváče neměli, tak jsem jel ve víně (zdařile)
- neděle - ráno turnaj - pravidlo, že první večer to bývá nejsilnější se potvrdilo, takže 4 postavy, všichni vylitý jak kýbl se dostavili na start...kdo dělal startovku byl blázen nebo se nám chtěl pomstít - šli jsme jako devátý flajt (kámoš HI kolem 7, já těsný singl, dále 16 a19), za námi jen už 2 flajty - na každé jamce čekačka brutální, rozjelo se to až tak od 11 jamky - asi došli ty vysoký HI, co je dali dopředu - prostě masakr - takže kombinace 1,5 v žíle a čekání, čekání, čekání se projevilo dosti výrazně na naší hře...hráli jsme o druhý bod - na součet Stb dvojic...došlo k půlení bodu - stav 1,5:0,5 pro můj tým....své číslo nenapíšu - odpovídalo přímo úměrně množství alkoholu z předešlého večera (mnógo), ale singl soupeř hrál ještě hůř
- neděle - druhá 18tka po turnaji - four some - nikdy jsem four some nehrál, takže velká změna ve strategii...hřiště již skoro prázdné - šli jsme velmi rychle, velká zábava - docházeli jsme už za výrazného šera - zisk bodu se cení - 2,5:0,5 pro nás
- pondělí - ráno "four ball" jako v Bohdanči - hra jako na houpačce - soupeř rozhodl na 17tce trojkou dřevem na green a sebral besta, piňu i součet 2,5:1,5
- pondělí - odpoledne - jamkovka 1 vs. 1 bez vyrovnání - tedy o dva body...já vytekl 4&3 a parťák v týmu rozhodl o našem vítězství na poslední jamce - vyhrál 2&0 takže vítězství bylo naše (a večeře zadarmo taky - ono tedy než ty peníze je vždy horší poslouchat celý večer ty kecy vítězů ;))
- úterý - prohraní si vybrečeli hru o svíčkovou - opět "four ball"- drtili nás jak citrón - po 12 jamkách vedli o 6 bodů, aby pak na 18tku šli se ztrátou jednoho bodu - tam jsme to ukázkově poďáli a oni spravedlivě vyhráli 1:0...
Celkově 4 dny golfu - šest osmnáctek - nádherné počasí - spousta emocí - brutální únava - prostě paráda...už se těším na příští golfový výjezd!

Dneska rychlovka na Roudničce v HK.

Hřiště zarostlé 🤷‍♂️

Greeny pomalé. Hodně. Fakt.
Odpaliště neposekané.
Bunkery v pohodě, suché, sypké 😉

Přišlo mi to, jako by vynechali údržbu. Celé to bylo takové přerostlé.

Ale hrál jsem dobře, pocitově. Pouze jeden míček!!!!, pouze 2x dabláč a k tomu 3x PAR.

vcera se mi podarilo zahrat dalsi nive hriste: colony golf club Ost
Myslel jsem si, ze bude lehci nez West, a myslim ze neni. Vysledek ani radeji nenapisu nebot by to byla ostuda :(

F9BAE71C-D16B-45D9-BFAD-1C3DA9CA0DA1.webp

A11B969B-EE42-4CD9-89FA-7C51C44280DD.webp

Na turnaji jsem nafasoval dobreho typka. Vzpomel jsem si na anketu co jsme tu meli o delce pripravy k odpalu. Po zalozeni trvalo asi deset vterin nez zacal backswing, nahore ustrnul na dalsich 5 sec a zacal svih. Poprve jsem se uplne lekl, ze ho fiklo v zadech a ustrnul v te poloze
Za nami sli uz nesoutezni flighty ale chovali se jak idioti a docela na spoluhrace pokrikovali a smali se tomu co predvadel. Toto chovani mi prislo docela hnusne :(

po úterní dobré hře,mne dneska ukecal kamarád na Barboru ;););) hra nebyla až tak zlá :):) driver neustále šlajzuje a dvakrát jsem ho vyhodil doleva mimo hřiště :D:D železa jsou pořád dobrá, kolem a na greenu také super :up::up: počasí větrné a polojasno a teplota tak kolem 18 stupňů, pro mne ideální stav...vydržel jsem s fyzičkou tak akorád... 93 ran,37 Stb,31 patů,5 parů,8 bogí,4 dabláče a na pětiparu dablpar...10...:D:D:D celkový dojem ze hry dobrej....o víkendu má být hezky,tak jsem se přihlásil v sobotu na turnaj na Karlštejně ;);) pokud tady nedám v sobotu večer befel jak jsem hrál,tak jsem tam někde v kopci zdechnul :D:D:D

Dnes jsem se stavil cestou domů ze služebky v Havlíčkově Brodě. Před dvěma týdny otevřeli 3 nové jamky, takže jde o devítku.
Hřiště je v sousedství letiště, klubovna se základním občerstvením.
Hřiště layoutem nenadchne, ale ani neurazí. Je to taková dospělejší akademie. Kvalita nic moc, hlavně odpaliště rozbité a zapískované.
Nicméně mít podobné hřiště u domu by mi asi nevadilo...

20210930_143551.webp 20210930_144319.webp 20210930_151547.webp 20210930_145336.webp 20210930_150742.webp

Přílohy

• 20210930_145328.webp
    20210930_145328.webp
    95,5 KB · Zobrazení: 123
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom