Včerejší podzimní vlhké Benátky, přesto bez deště a teplo. Začátek hry byl frustrující. Na prvním tee stál mimo teetime na můj čas flight 4 chlapů. Tak k pánům jdu, pozdravím a oni hned poněkud arogantně, jestli jdu sám. Řekl jsem že ano a jestli je mohu předběhnout. Oni na to, že o tom taky mluví. Tak chvíli čekám, protože na fairwayi šel taky sám nějak kolega. A jeden z nich na mě, že je pán tak 280 m daleko, jestli už nechci jít. Jestli teda nejsem tak dobrý, že bych k pánovi dostřelil... Řekl jsem, že určitě ne a šel jsem tedy na tee. Drive jsem neměl vůbec rozehranej, takže jsem samozřejmě celý nervózní mrsknul ránu tak 30 m před sebe. Poděkoval jsem pánům, že mě pustili před sebe, popřál hezkou hru a vyrazil. Jeden z nich utrousil něco pod vousy a to bylo vše. Nemusím vyprávět, jaká byla moje další rána těch 30 m před nimi a následná 60 m před stejnou skupinou. Brzy jsem se oklepal a užil si pár hodin na golfu. Padl jeden par a moje 2. birdie v životě z neuvěřitelné pozice zpoza vody a rákosu. Krásná náhoda.
Zobrazit přílohu 27852