Naposledy jsem hrál na Oaks. Co se týká kvality ploch nikdy (ani v cizině) jsem asi nehrál na lepším hřišti. Jen mi tam dost chybí značení. O tom jak jsem hrál psát nehodlám, bylo by to příliš bolestivé.
Den předtím jsem hrál turnaj na Karlštejně a pěkně jsme zmokli. Hrál jsem nic moc, ale vzhledem k počasí to asi bylo dost, protože jsem utrpěl druhé místo a longesta. Vyhrál jsem kromě několika užitečných cen vouchery v hodnotě 15000,- do obchodu s domácími potřebami, kde např. cena nejlevnějšího kávovaru je 70000,- . Pokud někdo zbožňuje prémiové Švédské spotřebiče značky ASKO, vyměním vouchery za hotovost poloviční (možná i třetinové) hodnoty
. Napište soukromou zprávu. Pokud ne, pořídím možná manželce k narozeninám novou varnou desku. Ta stará už je samý šrám. To je ta úplně nejlevnější položka (30000,-), kromě plechu do trouby za 3500,-.
Mám ale ze hry jeden zajímavý dotaz. Byl jsem tam s jedním, kterého všichni znáte a nepřeje si být jmenovaný. Jednou se mu stalo, že ani třetí ranou nebyl za červeným odpalištěm a jednou se první ranou nedostal dokonce ani za žlutá odpaliště. Kolik panáků nám odstatním z flightu dluží?
Den předtím jsem hrál poprvé v Hostivaři. Byl jsem velmi mile překvapený kvalitou hřiště. Prvních 6 jamek jsem byl sice trochu ve stresu, že jsou dost úzké, ale pak už jsem byl jen nadšený. Vzhledem k dlouhé golfové pauze výsledek nebyl až tak špatný.