Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Grýny jsou určitě v nejlepším stavu v tomto roce. Pravdou ale je, že takhle špatné grýny, jako byly většinu letošní sezóny, v Molitorově nepamatuju. Na nízko střižených plochách bylo ve finále povoleno stavět, ale na Molitorov žádná tragédie. Rafy jak kde. Někde peklo, jinde v pohodě hratelné. Pokud si hřiště v minulosti hrál, tak by Tě nemělo ničím nepříjemně překvapit. Za mě klasický Molitorov standard, oproti letům minulým mírný nadstandard.
Naposled jsem tam hrál loni, tak nejspíš tuším. Jsem tam pozvaný, takže očko přimhouřím, tím spíš, že v Beřovicích je nějakej turnaj a hrát se tam nedá. Díky!Grýny jsou určitě v nejlepším stavu v tomto roce. Pravdou ale je, že takhle špatné grýny, jako byly většinu letošní sezóny, v Molitorově nepamatuju. Na nízko střižených plochách bylo ve finále povoleno stavět, ale na Molitorov žádná tragédie. Rafy jak kde. Někde peklo, jinde v pohodě hratelné. Pokud si hřiště v minulosti hrál, tak by Tě nemělo ničím nepříjemně překvapit. Za mě klasický Molitorov standard, oproti letům minulým mírný nadstandard.
Určitě neočekávej Beřovice, to bys byl naštvanej ještě na Vánoce
Pokud půjdu ve středu, pošlu fotky.
Teď mám jen nové odpaliště na jamce č.1. Kluci se fakt snaží
Zobrazit přílohu 32912
Dnes „srandamatch” (celoroční výjezdní janovská tour) v CL. Měl jsem ráno cukání si to dát jako „nesoutěžní”, ale nakonec jsem si to nedal.
Bylo to tedy ze žlutých, to kdyby to četl Bohouš
Zobrazit přílohu 32917
Zítra z bílýchV pořádku, nemusí že to mrzet. Zítra turnajově přeci potvrdíš
... v biozoně by ho nikdo najít neměl měl bys ho důstojně !pohřbít v nepřítomnosti"Neděle turnaj Ypsilonka...přijel jsem nabalenej jak pumpa, ale bylo krásně, kromě pár jamek jsem šel jen v mikině, občas i slunce, žádný déšť či extra vítr...hřiště paráda, nejlepší Y letos...greeny neskáčou, jezdí jak diví, největší problém na krátkém čipu, skoro vše jsem končil za jamkou, což je super, ale není super 2 metry FW velmi dobré a rafy husté, ubíraly výrazně metry...jinak v lese vlevo na 18tce vysekaný, že se dá najít míč bez problémů, vím o čem mluvím, krásný šlajz driverem, jak z učebnice s názvem Jak nehrát...ve flajtu neskutečná sranda, jako vždy...nejlepší na 16tce/3 par - kámoš do bunkeru vpravo před green, druhá přes green do kopce za strom do biozóny, říkám si, nejlépe asi drop a opakovat s trestnou z bunkeru, než hrát z kopce za stromem z výživného rafu...kámoš jebka 2 metry před sebe, další ke greenu a šestou topinkou se vrátil do bunkeru...to už jsme šli do kolen všichni...poté luxusní sand shot na 80 cm k jamce a samozřejmě dvojpat ještě teď mě z toho mrazí ale zase zahrál nearesta na 6tc - 96 cm...jinak samozřejmě nic nepotěší tak jako neštěstí druhého, že - takže kámoš šel první devítku (šli jsme z 10tky) za 62 a druhou devítku za 40 (kdy +3 dal na 8 a 9tce)...to nevymyslíš...moje hra - den klika, co jsem vyhodil (na 18tce drive les a na 4tce železo doprava do stráně) to jsem našel a zachránil - oboje par...první tři jamky jednopat kolem 3 m není normální, zase se mi to vrátilo 3paty na 14 a 15, kde jsem doklepával z 50 cm dvojpatem (ano, jsem vesmírné jelito)...šel jsem 84, což je velmi dobré...co musím zmínit - excelentní oběd po turnaji, kulajda luxusní, druhé jídlo ještě lepší, já jsem poměrně zmlsaná tlama, ale ten kuchař je borec...jestli se někdo přemýšlí jet Ypsilonku, tak teď je hřiště opravdu v nejlepší letošní kondici...jo a kdyby našel někdo v biozóně na 7čce Titleist s nápisem PETR, tak prosím napsat do soukromé zprávy, kdy mi ho vrátí, jen jsem si ho tam pětkou dřevem odložil - z toho mě nemrazí, z toho jsem nasxxxej ještě teď
Neměl jsi od pomazánky mastné ruce?Stává se vám taky občas, že v průběhu hry se najednou stanete zcela jiným hráčem a najednou vám to jde zcela odlišně než pár jamek předtím? Přemýšleli jste, čím se to tak stává? Na mysl mi připadá únava, alkohol, jedna nepodařená jamka nebo naopak ... ale ve většině případů je ten problém na těch 20cm mezi ušima
Jeden případ za všechny ... v pauze po 9.jamce jsem si dal škvarkovou placku. Výsledek posuďte sami ... . Doteď vlastně netuším, co a proč se stalo. Naštěstí je to pryč a už to zase lítá normálně, ale jeden neví, kdy to přijde příště Jak se z takových stavů dostáváte vy?
Tak dnes byly ty trojpatyZítra z bílých
Víc mě mrzí 2 trojpaty a dva o otáčku nedohrané paty (do paru a birdie).
Je to náčelník...ten nezná slovo nejdeMoje hra na turnaji v České Lípě nestála za řeč, tedy 31 stb a třetí místo v lijavci, ale rád bych upozornil na smělý pokus náčelníka @requo pana Michala Šatala. Míček pravda odlétl asi půl metru a Michal si dalších 5 jamek stěžoval, že mu mrznou nohy, ale snahu je tředa adorovat.
Zobrazit přílohu 32927