Nevim proc si mi pripomnel kamarada na muj dotaz jak bylo v Thajsku: “ty v*le, to byl takovej fofr, ze sem stihnul jen zkontrolovat, zdali nema vohryzek…”No ty vole… nejen, že jsem za kokota, ale s kým jsem to teda hrál???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nevim proc si mi pripomnel kamarada na muj dotaz jak bylo v Thajsku: “ty v*le, to byl takovej fofr, ze sem stihnul jen zkontrolovat, zdali nema vohryzek…”No ty vole… nejen, že jsem za kokota, ale s kým jsem to teda hrál???
Jediné co mě trochu mate je to, že David Tomi je aktuálně na Evropském amatérském šampionátů týmů...
Zobrazit přílohu 36748
no, kdy se podivame na pocet Davidů do 25 let pod hcp řekněme 2, vyfiltrujem ty, co jsou domovští na Morave, tak nam jim zbude 10, 1 je na evropskem mistrovstvi, to uz je jen 9, to uz by se mohlo najit, kdo to byl
Rad jsem te konecne poznal @requo18.7.2023 • Oaks Prague: 96 ran, 40 patů (by mGolf)
Zobrazit přílohu 36785
A to bylo dneska nakonec pěkné! S PGL (Pošumavskou Golfovou Ligou) jsme se s @mkopcak, @roman007 + Blanka jako flajt vydali si zahrát za pěknou cenu 2.100,- Kč toto fantastické hřiště. Někteří z nás na něj nebudou rádi vzpomínat, nebudu Romana ale gentlemansky jmenovat. Já už naštěstí díky dvěma (?) předchozím hrám věděl do čeho jdu, tak jsem neměl přehnaná očekávání a snažil jsem se hrát především na sebe a co nejvíce konzervativně. Až na devátou jamku se mi to dařilo. Bohužel se mi rozpadla hra driverem, takže na těch cca 5ti pokusech na první devítce z toho byla trefena fervej snad jen jednou a to ještě vedlejší jamky... naštěstí rafy byly většinou hledatelné i hratelné - díky suchu. Jinak by to bylo výrazně na skóre horší. Mrzí mě ta zmíněná devítka, původně jsem chtěl dělat konzervu, a hrát železy - ale oběma klukům se povedl drive, nechal jsem se vyhecovat, no a a byl z toho bunker na čtyřce a pak se to už jen vezlo, o trojpatu nemluvě. Když juknete na skórku, tak těch trojpatů bylo moc - něco mohu svést na grýny, nejsem na takové hezké a rychlé zvyklý, ale překvapivě dlouhé paty fajn, ale ty dohrávky z 70 cm - 150cm, tam jsem to na první zpravidla těsně nedával. Škoda. Jsem kokot - ale na druhou stranu, nepoložilo mě to (náznak tam už jednou byl...)!
Pochválil bych se za to, že jsem o první devítce za 51 zabral, že chci pod sto a driver pěkně pokorně uklidil a šlo to jen železy a asi třikrát 3i. Ale na nějaké lepší skórování je to tady s tímto pro mě dlouhé, i ze stříbrných odpališt. Ta první rána +50 metrů prostě chybí. A jak jsou kolem každého grýnu hlídací přísné bunkery, tak jsem si raději přihrával mnohem častěji na cca 50 metrů před grýn. Ale šlo to. Druhá devítka v průměru za +9 - spokojenost! Takže pod 100 to bylo, já jsem na Oaks spokojenej. Jedinou drobnou výtku bych měl k zvolené jamce na nearest - 3j. Návrt vzadu (pin 2). Přišlo mi to zbytečně těžké na většinovou skladbu golfistů, které se PGL účastní - jamka č. 8 by mě přišla lepší, případně klidně i 11. Ale to je detail - já to netrefil, tak brblám. Jasně že to jde. :-D
Takže ve výsledku jsem uválel 35 stb, ego bylo uspokojeno - bylo to pod 100 a celkově to bylo moc prima den na krásném hřišti v prima flajtu. Blanko, Romane, Martine - díky za hru, kamarádi! A na místě jsme ještě se pozdravili s @HonzaKulig a @PJay - kteří taky si dorazili díky kalendáři z 19.jamky zahrát, doufám, že jste si to kluci taky užili a že to byl krásný den i pro vás! Jaké máte dojmy vy z hřiště? A ze své hry? Těším se na viděnou příště!
Zobrazit přílohu 36786Zobrazit přílohu 36787Zobrazit přílohu 36788Zobrazit přílohu 36789Zobrazit přílohu 36790Zobrazit přílohu 36791
Tohle je samozrejme blabol. Sussi mista byla asi 4 a to bych musel bejt fakt hnidopich. Kvalite hracich ploch neni vubec co vytknout…Za me Oaks dnes spatny stav. Totalne suche a tim, ze i bezne je tvrde, tak to bylo za me na hriste v top urovni slabe. Greeny a odpaliste bomba, ale fairwaye opravdu nic moc.
Martine samozrejme neni, to hriste bylo prakticky na vsech fw suche, vic hnede nez zelene…ale chapu, ze kdyz jsi zvykly hrat pouze na hnede plose horehledske skaly, kde zelena neni a greeny jsou spis chlupaty koberec jako v koupelneTohle je samozrejme blabol. Sussi mista byla asi 4 a to bych musel bejt fakt hnidopich. Kvalite hracich ploch neni vubec co vytknout…
No mas 30 lidi, co tvrdi opak. Coz bys vedel, kdybys mel dost slusnosti pockat na vyhlaseni. Ale chapu, patrne si spechal za nejakym dalsim projektem, co potrebuje pohrbit. Nic @requo , prosim hod nas do stoky…Martine samozrejme neni, to hriste bylo prakticky na vsech fw suche, vic hnede nez zelene…ale chapu, ze kdyz jsi zvykly hrat pouze na hnede plose horehledske skaly, kde zelena neni a greeny jsou spis chlupaty koberec jako v koupelne