To je jen takový pošťuchováníAle no tak, pánové. Trochu nadhledu nad věcí by neškodilo. J.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je jen takový pošťuchováníAle no tak, pánové. Trochu nadhledu nad věcí by neškodilo. J.
Tak na to, že pamatuješ druhou světovou a používáš chodítko slušnýVčera měl Honza trénink, tak jsem si dal tréninkově druhou devítku v CL.
Na 10. jsem to chtěl narvat a výsledkem byl Tuček (nebo Šlajs? - já si ty dva pletu ), takže druhá rána do grýnu 10. z jamky 18. . První dvě jamky jsem byl nějaký dlouhý wedží (asi to teplo ), tak jsem grýny přestřelil.
Pak už to šlo a i driver se „umravnil” a na 16. si u mne „vyžehlil” středeční šlajs do autu. Prostě nikam to nervat, jen lehce švihnout a ejhle 253m a do grýnu zbývalo na 2. ránu už jen 130m (na vlajku 150m). Jenže tentokrát to na jamce patr (trojpat z cca 10m - holt mi vítr zprava míček sfoukl ze směru ).
Takže nakonec celkem za +3, což na „speedy golf” (devítka za 1h 10min) asi ujde.
Zobrazit přílohu 42238Zobrazit přílohu 42239Zobrazit přílohu 42240
Velká gratulace! Když to nebude příště hole-out, ale třeba po puttu z pěti metrů, budeš ještě šťastnější!Tohle sem napsat musím - v úterý jsme s manželkou byli na turnaji na Loretě.
Strašné vedro, honil nás maršál, strašné vedro, hra nic moc, strašné vedro, výsledek nic moc, strašné vedro, zapomenutá hůl u FW bunkeru na 14. jamce (takže pěkně poklusem tam a zpět cca 200 m), strašné vedro...
ALE, byl to můj 15. a letos 1. turnaj (nechodím na turnaje často, nicméně letos bych chtěl alespoň dokončit ti dvacítku) a zatím byl můj nejlepší turnajový výsledek par - v poslední době tak cca 3-5 na kolo. A v úterý jsem na 7. jamce poslal drive cca 180m na střed FW, kouknu na green, navrtáno bylo vepředu, tak jsem vzal 7i a odpálil: krásná rovná rána, v tom slunečném oparu vidím, že míček dopadl na green před vlajku a za chvíli se ztratil z dohledu. Počkal jsem, až spoluhráčky odpálí své druhé či třetí rány, a jak se přibližujeme ke greenu, tak svůj míček pořád nikde nevidím. Začal jsem tušit, kde bych ho mohl najít, protože podle toho, co jsem viděl po druhé ráně, tak nemohl být ani vlevo ani vpravo od greenu a určitě ne za greenem. A fakt byl v jamce. Takže 1. EAGLE v životě a hned na turnaji
Jen mě mrzí, že jinak jsem nehrál nic moc, ale zážitek to byl stejně super!!!
Jinak hřiště ve skvělé kondici!!!
Musím se ohradit. Pokud je Martin @mkopcak hulvát, tak já jsem mega hulvát kříženej s hovadem !!!Konečně jsi trefil „hřebíček na hlavičku”.
Když ještě nebyla D8, tak se cestou z Ústí n.L. do Prahy často stavělo v motorestu, kterému se říkalo (kvůli chování vrchního) „U grobiána”.
No a v českých golfových luzích a hájích se začíná používat místo úsloví „jedu na golf do Hořehled” stále více „jedu hrát k hulvátovi”
Jen dotaz, asi na nějakého oficiálního vykladače pravidel nebo na vševěda @Mirek_62 - jak je to s užíváním chytrého telefonu v průběhu soutěžní hry??? PFVčera Grabmasters za 109, dnes 94. Nic ke komentování, ale Grabmasters jako první turnaj otestoval online scoring ČGF Zatím mi to přijde super a jednoduché, papír je samozřejmě nadále jistota, ale eliminace chyb při přepisování skóre do systému, automatický součet a rychlý přehled ve flightu Stačí když píše jeden hráč celý flight, pak se jen potvrdí. Skvělé když má někdo vozík s držákem, horší když se nosí bag na zádech, možná pruda když prší, ale pořád se mi to líbí
Nesmíš z telefonu zjišťovat např. aktuální povětrnostní údaje či jiné nepovolené údaje (stejně jako na hodinkách, které ukazují např. převýšení nebo ti napovídají hůl, je musíš přepnout do „turnajového módu”).
Jojo, dík. Tohle vysvětlení jsem tam nějak čekal.Nesmíš z telefonu zjišťovat např. aktuální povětrnostní údaje či jiné nepovolené údaje (stejně jako na hodinkách, které ukazují např. převýšení nebo ti napovídají hůl, je musíš přepnout do „turnajového módu”).
Dále nesmíš používat „pomůcky”, které ti pomohou např. s tempem švihu. Takže žádný metronom, ale ani hudba.
A navíc nesmí být zakázány elektronické přístroje, což u ESC zcela evidentně nebude.
Některé golfové aplikace mají volbu „turnajový mód”.Jojo, dík. Tohle vysvětlení jsem tam nějak čekal.
Jen mi není jasné, proč hodinky a dálkoměr musím přeponout do turnajového módu a u mobilu/tabletu to můžu nechat "na důvěře", že nic ze zakázaných fcí není používáno. To mi nejde do hlavy, možná česká podezíravost, asi pozůstatek od komára .... OK, chovejme se ke golfistům jako ve vyspělých golfových civilizacích = apriori předpokládejme, že se prostě hraje fér.
Ale třeba už vývojáři zpracovávají další námět na zlepšení pro iOS i Android = turnajový mód. Režim "Letadlo" už máme, tak může ještě přibýt režim "Golf"
Ale třeba už vývojáři zpracovávají další námět na zlepšení pro iOS i Android = turnajový mód. Režim "Letadlo" už máme, tak může ještě přibýt režim "Golf"
Já jsem v po normálně dokupoval čgk za 800,-Já dnes po 8 měsících u nás v MB.......a hřiště na duben hóódně dobrý, fairwaye luxus, greeny po aerifikaci už zatažené, sem tam nějaké trochu poskakují.......ale za současné mimosezóní ceny (Po - 600 Kč, ÚT - ČT 850 Kč, Pa - Ne 1050 Kč) můžu vřele doporučit (dokup ani z kreditu ČGK nelze! - asi až v sezóně).
Já jsem na sebe hrál solidně, hlavně první devítku a i s velkým průserem na 17.jamce jsem to dal pod kilo (aneb"Gretzky" 99/38 Stb).
Přikládám několik aktuálních fotek ze stavenišť na a v okolí hřiště.......a co to je za odpalištěm čtyřky (první foto) teda nevím, co vy na to? Vplutí z jezera přímo do suterénu?
Ale v „kdybygolfu" jsi měl zase šanci prolomit 8013.4.2024 • Hořehledy: 94 ran, 38 patů (by mGolf)
Zobrazit přílohu 42314
Takže zase zpátky na zem. :-D na druhou stranu... Trefil jsem dneska přesně pět autů! :-D dobře já! A šli jsme zase celá rodina. Pěkně plný flajt. A 18j - nevím, jestli tolik rodinného štěstí unesu.
Nic, bylo to prima. Hřiště kolem poledního pro mě s ohledem na pocasi sympaticky prázdné. Stav super. Moc se mi líbí odpaliště i ferveje. Grýny - jsou fajn. Ale... Potřebuju 5x větší jamky!
Jo a pozor - Hořehledy mají občasného maršála Aleše! Super. Jezdil a co jsem viděl, pomáhal.
Zobrazit přílohu 42315Zobrazit přílohu 42316Zobrazit přílohu 42317