doufám, že na té bugině mají zimákyNěkdo dnes nebo zítra na společnou rundu v
Royal Golf Club Mariánské Lázně
Zobrazit přílohu 42669
Zobrazit přílohu 42668
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
doufám, že na té bugině mají zimákyNěkdo dnes nebo zítra na společnou rundu v
Royal Golf Club Mariánské Lázně
Zobrazit přílohu 42669
Zobrazit přílohu 42668
Tak pěkně trénuj, ať nás podržíš za 14 dníDnes skoro po třech letech hra ve St.Boleslavi.......Stromy o něco vyrostly, jinak asi nového nic....ale kvalita ploch super, snad mírnou kritiku by snesla pouze odpaliště.
Hrál jsem "nudný" bogeygolf s několika pary, výsledek se kterým bych byl na takto krátkém hřišti s parem 68 spokojenej bohužel ovlivnil naprosto nepochopitelný kolaps na pětiparové čtyřce (za 12).....takže nakonec na rány 96, na Stb to ještě bylo celkem přijatelný (32) vzhledem k tomu, že to hřiště logicky dává k dobru minimum ran.....
Vééélkáá gratulace!24.4.2024 • 18j. Hořehledy: 85 ran, 29 patů (by mGolf)
Zobrazit přílohu 42696
Dneska jsem zcela výjimečně měl v týdnu celodenní volno v práci, tak jsem to využil včera večer v Hoře na 9j HCP turnaj s @mkopcak. Zahrál jsem včera 47 ran, neměl jsem z toho špatný dojem, ale mohlo mi tam toho padnout trochu víc. Malinko smůla. A tak místo dnešní původně plánované dřiny na chatě - měl jsem přehazovat kompost, jsem jel potrenovat na středeční úplně ukázkové prázdné luxusní Horehledy. To je fantastický mít hřiště jen sám pro sebe, i to slunko dneska dopo vykouklo.
A výsledkově to vyšlo naprosto skvěle! Pravda, šel jsem sám. Co včera na grýnech nešlo, to mi dneska strážný anděl plně vynahradil. Nejvíc mě ale těší druhá devítka. Prišla tam krize, když začalo zase studeně silně foukat a ta série 4 double/triple nic pěkného. Ale bral jsem to jako součást - i když ten druhý tripl na sedmičce po trojpatu mě skoro znechutil. Ale nepoložilo, vzpomněl jsem si, že každá další jamka a rána je vždy nová. Od teď dál. Vždy. Čert vezmi, co bylo. A poslední dvě jamky to zase vytáhly. 8(17). Ten vítr teď foukal krásně do zad, drive se povedl, druhá s tím samým větrem doskákal až do grýnu a..... A jednopat. A byl tam. Orlík sokolik jeden. A to nejlepší - na poslední jamce potvrzený parem.
Takhle bych to volno v práci mohl mít častěji.
Zobrazit přílohu 42697
Tak v Kestřanech super práce mKopčák , gratuluji byl jsem tam taky,ale já hraju jinej level HCP 41 ale dneska 38 StB, bohužel za 118Zatím to celkem lepí. Jsem zvědavý na sobotní Ryder Cup proti Motolu a především nedělní turnaj v Kestřanech, jestli to přenesu i jinam než na domácí půdu.
Měl jsem tu čest si dnes zahrát s náčelníkem @requo a musím férově přiznat, že tolik smůly na greenech jsem už dlouho neviděl. Tu chyběla jedna otočka, tuhle zas lipout nebo chip-in vyraženej vlajkou. Každopádně to bylo velmi milé a pohodové odpoledne, díky Míšo!
Zobrazit přílohu 42689
Měl jsem teetime až v 11.50 takže jsme se o pár minut minuli. když jsem platil na recepci,vy už jste se chystali na jedničku. Tak snad příště, nebo někdy v HořeŠkoda že ses @Toka nepřihlásil, byli jsme z jamky v silné sestavě s @requo , @Sauron a @roman007 . Moje maličkost podala i mimo Hořehledy celkem celkem slušnej výkon. Byť začátek nebyl zrovna z říše snů…
Zobrazit přílohu 42778Zobrazit přílohu 42779