- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 13-17
Tak jsem dnes oficiálně zahájil golfovou sezónu. Parťáky ve flajtu na Kotlině mi dělali Saša @Sauron a Bertík @RobertSlajs . Měl jsem všechny hole, deštník a poprvé ten nejhezčí dárek k vánocům co jsem kdy dostal. Ano je to tak. Tím dárkem je malý Péťa, překrásný elektrický golfový vozík Dlouho jsem nebyl na hřišti tak v pohodě. Vozík jezdil bez mého úsilí, a já nebyl vůbec unaven jeho tlačením. Neustále jsem ho vychvaloval. Samozřejmě jsem tím kluky dost štval, protože jsem nezavřel tu mojí hubičku
Takže ještě jednou vám milí jamkaři z celého srdce moc děkuji za malého Péťu
Co se týče mé předvedené hry, jsem docela spokojen. Zahrál jsem pár excelentních ran driverem, 3 dřevem, hybridem i železy. Počasí bylo fajn. Skvělá společnost Saši a Roberta zastínila ty špatné rány Pro jistotu jsem skórku zapomněl v autě Myslím, že jsem měl tři pary, hodně bogí, nějakej dabláč a na devítce škrt po dvou ranách do autu Na osmnáctce jsem po nádherném driveru skončil vlevo před fervejí na kopečku v rafu. Po velmi odborné diskusi ve flajtu, jsem se těch 240 m do greenu rozhodl hrát 3 dřevem. Tak nádhernou ránu jsem v životě nezahrál. Škoda, že nešla trochu vlevo na bankr. Letěla přes lesík rovnou na fangly. Samozřejmě skončila uprostřed rybníka Drop před vodou, péčkem na 1,5 m k fangly a 1 pat. Bogí bylo na světě.
Hezký zbytek víkendu a všem hezkou hru po celý rok
No a tady fotka z mého telefonu.
Saša @Sauron , Bertík @RobertSlajs a malý Péťa
Takže ještě jednou vám milí jamkaři z celého srdce moc děkuji za malého Péťu
Co se týče mé předvedené hry, jsem docela spokojen. Zahrál jsem pár excelentních ran driverem, 3 dřevem, hybridem i železy. Počasí bylo fajn. Skvělá společnost Saši a Roberta zastínila ty špatné rány Pro jistotu jsem skórku zapomněl v autě Myslím, že jsem měl tři pary, hodně bogí, nějakej dabláč a na devítce škrt po dvou ranách do autu Na osmnáctce jsem po nádherném driveru skončil vlevo před fervejí na kopečku v rafu. Po velmi odborné diskusi ve flajtu, jsem se těch 240 m do greenu rozhodl hrát 3 dřevem. Tak nádhernou ránu jsem v životě nezahrál. Škoda, že nešla trochu vlevo na bankr. Letěla přes lesík rovnou na fangly. Samozřejmě skončila uprostřed rybníka Drop před vodou, péčkem na 1,5 m k fangly a 1 pat. Bogí bylo na světě.
Hezký zbytek víkendu a všem hezkou hru po celý rok
No a tady fotka z mého telefonu.
Saša @Sauron , Bertík @RobertSlajs a malý Péťa