Prej na 1ce…byl tak vytočenej z toho trojputtu na 7ce, že ten vrtulník přistál až u mě na lípě…A za třetí, půlset a na jedničce jsem zapomněl někde 56
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prej na 1ce…byl tak vytočenej z toho trojputtu na 7ce, že ten vrtulník přistál až u mě na lípě…A za třetí, půlset a na jedničce jsem zapomněl někde 56
Prej na 1ce…byl tak vytočenej z toho trojputtu na 7ce, že ten vrtulník přistál až u mě na lípě…
Zobrazit přílohu 41370
Dost dlouhý a přesný driver Michale @requo a celkově super výsledek bez chyb. Nejspíše falešná forma Tak ať ti vydrží co nejdéle9.3.2024 • 9j. Hořehledy: 40 ran, 21 patů (by mGolf)
Zobrazit přílohu 41368
Hmmm.... Takže: cestou na golf jsem poslouchal Podcast @sucháč rozhovor se Skopovým. A zrovna část - nervat to, soustředit se na kontakt. Dobrá mentální příprava těsně před hrou. Fakt. Za druhý... Krásný počasí a šel jsem sám, po týdnu čistá hlava (resp přesněji řečeno vygumováno). A za třetí, půlset a na jedničce jsem zapomněl někde 56. Tzn vše ostatní kolem grýnu buď P nebo 6i. Mno a trefil jsem snad poprvé v životě kolem grýnu všechno. Fantastický to bylo.
Jinak, že je to naprosto nádherná a okouzlující dáma, tahle 7. Hořehledská jamka? Jen by ji @mkopcak mohl už učesat na grýnu ofinu. Před ranou do grýnu u fotky jsem ji hezký pochválil a ejhle, zahral jsem z místa fotky na grýn. Pak bohužel tri paty. Nevadí. Byla to prima hra.
Zobrazit přílohu 41369
Hele a jen tak ze zvedavosti, kolikrat za rok hrajes jinde?Solidní sibiř dneska. A další ukázka toho, že pro dobrý výsledek trefovat FW (a koneckonců ani samotné jamky) netřeba.
Zobrazit přílohu 41348
Vzhledem k sezónímu pracovnímu vytížení velmi málo. A zcela upřímně - proč bych se měl táhnout někam hodinu cesty, vypláznout 1000+ Kč a bejt za svůj šrot nasranej, když mi stačí otevřít branku. Navíc sebou občasně beru i své juniory nebo někoho z dětské repre…Hele a jen tak ze zvedavosti, kolikrat za rok hrajes jinde?
ale to je naprosto v poradku!!!Vzhledem k sezónímu pracovnímu vytížení velmi málo. A zcela upřímně - proč bych se měl táhnout někam hodinu cesty, vypláznout 1000+ Kč a bejt za svůj šrot nasranej, když mi stačí otevřít branku. Navíc sebou občasně beru i své juniory nebo někoho z dětské repre…
V hodinkách mám za poslední rok 78 her, z toho je 24 na jiných hřištích - 30%. Ale ono reálně to bude mnohem menší procento, protože na domácí hru si hodinky beru výjimečně, zatímco na cizí vždycky. A z těch posledních 24 je celkem 14 z podzimních zájezdů do Turecka.
Prosím o správnou tituláž - velkovezír jest tchán majitel. Mne po vzoru @jumbodedek zovat blahorodí!ale to je naprosto v poradku!!!
ja taky tim kam to mam blizko hraju vetsinu her doma, ve msteticich!
dont get me wrong! to ja jen ze zvedavosti, jak casto se velkovezir z Hore dostane jinam!
Tak je třeba si uvědomit, že zatímco v zimě trénuješ pořád v ideálním postoji, tak na hřišti na rovině stojíš spíše výjimečně (obvykle na odpališti - i když ne všude ). Na hřišti pak musíš postoj upravit s ohledem na polohu míčku.A ja blbec myslel, ze po poctivem treninku v zime to bude dobry
Pozitivum je, ze to snad horsi uz byt ani nemuze, takze hura dopredu
S přechodem z indooru ven máme (myslím) problém všichni.To doufam, jenom jsem z toho byl frustrovany, nastvany a zarovem i zklamany. Njn, byt venku a v indooru je rozdil. Budu muset stravit vice casu venku a dat si opet nekolik lekci s trenerem.
Jinak se pridam do klubu hazecu holi
My v PO na Glorii New též, možná jsme se viděli .....a včera za stejně nádherného počasí MontgomerieVčera Gloria new course, Dneska Faldo, obě hřiště narvana k prasknutí, doba hry vždy pres 5h ale kdyz nikam nespechate, neni to problém. Faldo nam přišlo lepší nez Gloria, zajímavější jamky a rekl bych o trosku vyssi kvalita. Servis na obou perfektní.
O skóre se nedá mluvit, je to jiné liga nez Beřovice, micky tu nelitaji daleko, horko tezko se dostavam na 220m po drivu.
Přesnost je klicova, cokoli spadne do lesa je problém. Spousta vody.
Převahu tu maji senioři v hotelu jsme podle me nejmladší, hlavně Němců je tu mraky.
Zítra večer nas ceka Carya za umeleho osvětlení, na to jsem zvědavý, předpověď hlásí ojedinělé bouřky, tak snad to nevyjde.
Zobrazit přílohu 41484Zobrazit přílohu 41485Zobrazit přílohu 41486Zobrazit přílohu 41487
Jestli si hrál s Pavlem, tak dokonce 2x, jednou na pitchingu, to jste startovali a pak někde uprostřed hry na 3 paru.My v PO na Glorii New též, možná jsme se viděli .....a včera za stejně nádherného počasí Montgomerie