Tak jsem si včera taky dal první letošní neplánovaný turnaj v Kácově na školení Maršálů (jedno vím jistě, zatím tuto roli neplánuju prvozovat).
Moje hra byla ovlivněna 3 faktory.
1) Od září trénuji nový styl úderu (chápejte od listopadu jsem měl zimní pauzu a hole nedržel v ruce, a včera si dal 30 míčů na drivingu před hrou). Takže pro hru jsem se raději rozhodl pro starý styl.
2) Před měsícem jsem si poranil koleno (prý natrhnutý meniskus) a mám být v klidu. Ale Forest v Kácově s vozíkem přece je klid ne? No dost jsem to od 5 jamky cítil a byl to boj.
3) Nějak mi nesedla snídaně (míchaná vajíčka asi) a před hrou jsem strávil víc času na záchodě než na drivingu.
Celkově mě ale hra bavila. Krásné počasí, super spoluhráči.
Jen to greeny byly hrozný. Tak chlupatý jsem ještě nehrál, ale oni nás upozornili, že údržba jezdí hlavně druhé devítky aby mohli dnes oficiálně otevřít. Forest prý přijde na řadu později. Ale jinak hřiště bylo i tak super. Jen bych pokácel to křoví na 5tce vlevo vedle odpališť.
Tam jsem se zasekl 2x a jít jamku s 5 ranou po odpalu neni dobře.
No a 8mička už byla vyložené únavová jamka. Co taky chtí po cestě s kolenem po sedmičce po tom srázu dolu že.
9tka měla taky nalšlápnuto na průser, ale s vidinou hospody jsem dal 4 ránu těsně za první vodu a pak šel pátou ranou na 2 metry od jamky. Takže závěr byl super.
Jo a porazil jsem 2 místní známá jména.