Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy potrénovali?

Právě jsem propadl depresi... Co si jako to děvče dokazuje, co? Má to zapotřebí? Představte si, že budete vedle trénovat a tam přijde TOHLE! Šel bych si dát kafe a pivo. A vybodl se na to. :-D
A víš v čem to je? Zatímco ty přemýšlíš nad švihem (jestli dobře držím hůl, jestli dobře stojím, jestli dobře přenáším váhu, jestli mám správné tempo …), tak ona myslí jen na to, jak trefit ten kýbl. 😉

A víš v čem to je? Zatímco ty přemýšlíš nad švihem (jestli dobře držím hůl, jestli dobře stojím, jestli dobře přenáším váhu, jestli mám správné tempo …), tak ona myslí jen na to, jak trefit ten kýbl. 😉

:) To se teda pleteš. Když trenuju na chatě čipování, tak myslím na to, aby ta topinka, která se mi určitě statisticky podaří dříve nebo později mi při mém štěstí nerozflákala auto. Případně nedolítla k sousedům. No a na cvičném grýnu na nějakém hřišti, když je tam více lidí... tak pořád mám v hlavě zážitky ze svých golfových začátků, kdy nikdo v okruhu cvičného Rýnu nebyl v bezpečí před mým repertoárem ran. :-D Nějak takhle na začátku sezóny je to spousta osobní kreativity, co předvádím...

Ale máš pravdu. Přinesu si příště kýbl. Spolehlivě to bude jediné místo, které netrefím (kecám, ještě okruh do metru kolem jamky je docela v bezpečí). A i to je pokrok!

Pro tyhle případy bezpečného golfu mám doma 10 pěnových míčku. Tedy měl jsem. Mířím zásadně na bazén nebo na skleník ale jak fouká končí to u sousedů. Moc lehké ale na švih doma to stačí.

Dnes poprvé po zimě na drivingu. Původně jsem chtěl jít i hřiště, ale z té myšlenky rychle sešlo. Netušil jsem, jak se dá přes jednu zimu všechno zapomenout 🤦‍♂️:rolleyes:
A dnes pod dohledem statného ošetřovatele napraveno😉.

IMG_8849.webp

Jako fotograf by ses uchytil, tady skoro vypadám jako golfista :) Celkem intenzivní hodinka, jsem zvědavý, jak to budu zítra cítit.

Jako fotograf by ses uchytil, tady skoro vypadám jako golfista :) Celkem intenzivní hodinka, jsem zvědavý, jak to budu zítra cítit.
To si piš.:)

Zajímavosti z dnešního školení trenérů od PGA a ČGF:

- tlak na páteř v golfovém švihu může dosahovat až 1 000 kg
- elitní golfisté mají explozivní sílu výskoku vyšší než např. elitní fotbalisté
- sval který při golfovém švihu využívá 100% své kapacity je levý hýžďový (u pravorukého hráče)

Taky začátek sezóny, klacky poprvé v ruce od října. Driving v MB........hřiště slušně zaplněné, terasa restaurace na sluníčku ještě víc🌞🍺......až neuvěřitelný počasí na 8.3.:oops::)

Po zime s novými golfovými palicami , odpaleno zatiaľ asi len 500 míčku avšak všetko úplne naopak. Predtým som to 5i hitoval parádne a mal som problem s wedge , teraz je to naopak do 6i super ale tá 5ka sere a netuším čo sa zmenilo. Dávam skoro vždy punch a pride mi že pri dotyku s mičkom idem ešte hlboko pod preto že cítim silný bounce , o vzdialenosti sa ani bavit nebudeme , 7i doletí dalej a dvojnasobnom apexu..... Je to v zápestí , alebo mäkký shaft či robím u úderu iný pohyb? Máte niekto podobnú skúsenosť? Budem si to musieť nabudúce natočiť a pochopiť čo je zle :rolleyes:

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom