Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jaké hřiště byste letos rádi navštívili?

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Jasně že golfová. Na jaké hřiště byste se rádi letos podívali (zahráli) a proč zrovna toto hřiště?

Každé hřiště je krásné. Ale určitě máte nějaké, které vám chybí do sbírky navštívených a výtazíte tam, hned jak to půjde.

Jasně že golfová. Na jaké hřiště byste se rádi letos podívali (zahráli) a proč zrovna toto hřiště?

Každé hřiště je krásné. Ale určitě máte nějaké, které vám chybí do sbírky navštívených a výtazíte tam, hned jak to půjde.
můj letošní sen jsou Karlovy Vary (tam jsem byla nejdál v recepci, kde mi prozradili, že to zatím není nic pro mě) a Mariánské lázně (kde jsem byla dokonce až na drajvingu potrénovat s trenérem a kam se také zatím nedostanu) . :)
V obou případech jsem natěšeně a tak trochu smutně pokukovala po kouscích hřiště, která bylo možné zahlédnout. Doufám, že se mi podaří si sen v červnu splnit díky lázeňské tour. ⛳

Ja mam v planu navstivit aspon 5 hrist u nas, na kterych jsem jeste nehral. Urcite by mezi nimi nemela chybet Dysina, kterou mi kamarad neustale vychvaluje. A pak urcite Horehledy, protoze mistni boss to tam dela zpusobem, ktery je mi blizky(aspon se tak prezentuje🙂) a navic jsem si vzdycky pral poslat par micku nekomu na zahradu

Rád bych zkusil kultovní Hořehledy, protože to by měl asi každý správný člen 19. jamky.
Pak bych rád navštívil moravksé hřiště, protože tam mám velká "bílá" místa v mapě navštívených hřišť. Vlastně na Moravě jsem byl jen Čeladnou (Old, za celodenního deště) a Slavkov. Tedy se těším, že se podívám na Ostravici, Kaskády ...

Rád bych zkusil kultovní Hořehledy, protože to by měl asi každý správný člen 19. jamky.
Pak bych rád navštívil moravksé hřiště, protože tam mám velká "bílá" místa v mapě navštívených hřišť. Vlastně na Moravě jsem byl jen Čeladnou (Old, za celodenního deště) a Slavkov. Tedy se těším, že se podívám na Ostravici, Kaskády ...
helemese "kultovní" ..hmmmm..... 🤔 to bude @mkopcak koukat😳😛

Vzhledem k aktuální situaci a nejisté prognóze bych byl rád, kdybych si letos vůbec na nějakém (jakémkoliv) hřišti zahrál :oops:

Vzhledem k aktuální situaci a nejisté prognóze bych byl rád, kdybych si letos vůbec na nějakém (jakémkoliv) hřišti zahrál :oops:
Pod to se podepisuju v plném rozsahu.......

Od cervence to pujde ;)
snad driv, zalezi jak brzo je to podchycene, napr oproti Jiznim statum, ktere to nezvaldaj

snad driv, zalezi jak brzo je to podchycene, napr oproti Jiznim statum, ktere to nezvaldaj
Driv urcite ne Honzi, mluvil jsem s Petrem majitelem, hriste je hodne podmacene po dost destive zime, ocekavali otevreni v pulce dubna pro cleny, od cervence pro verejnost

Driv urcite ne Honzi, mluvil jsem s Petrem majitelem, hriste je hodne podmacene po dost destive zime, ocekavali otevreni v pulce dubna pro cleny, od cervence pro verejnost
nevedel jsem, ze to myslite k tomu hristi, ja mluvil v obecne rovine :)

Velmi touzim navstivit v tomto roce jeste moje clenske hriste - Diamond :(
logicky
drastické omezení obyvatelé nevydrží víc jak měsíc, pak to ti nejdrzejší začnou porušovat (proto teď jen 10 dnů)
za měsíc snad seženou ty ventilace a roušky a respirátory
už teď tam máš parky bez omezení... =
v květnu už tam budeš lítat jako drak @ postovat sem ty své krásné fotky
(p.s. taky doufám, že se tam k vám někdy dostanu, je to parádní)

A právě na ty státy budeme odkázáni i my... Dokud se s tím nevypořádá minimálně region Evropy, jsme stále ve stejném průšvihu...

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom