Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
můžeš ukázat to závaží?Nejlepší tréninková pomůcka , která mi byla” minutovým trenérem” doporučena je ručník, který má každý golfista. Pěkně umisťuje se pod paže , krásně odstraňuje “ křidélka”. Potom je super závaží na hlavu železa, uchycuje se suchým zipem, pomáhá převracet hlavu hole( tzv překlápění). Potom je super , při ” houpání” u odpalu pravá noha se opře pouze o špičku( kvůli rovnováze) , toto sice není žádná pomůcka, ale jen dobrá rada( tzv minutová). Stejná jako, když vám potíže se zády nedovolí řádný nápřah , pravou nohu posunout dozadu( zakročit) tím bude delší nápřah. Při patování používám patovací zrcadlo , větší jistota u nejobtížnějších ( jako rýmečka) patu do 2 metrů.
není to ono ??můžeš ukázat to závaží?
děkuji R
tak proto mi to ještě perfektně nelítánení to ono ?? Zobrazit přílohu 9969
Ano v podstatě to je ono, dávám si to na 7i .Já mám v bagu tohle
můžeš ukázat to závaží?
děkuji R
a k čemu přesně to je dobré? z textu mi to není jasné... děkuji RNení to přesně to závaží je nasazeno na hlavu hole , omlouvám se přesně jsem si obrázek nepřehlédl . Je to toto, není to sice moje, sem to využívám. Půjčuje mi to trenér.
Zobrazit přílohu 9972
Hmmm, tož to už musíš být učiněnej Atlas, vzhledem k tomu, že @NaBednu má čas prakticky neustále, aspoň soudě podle jejích příspěvků tu na fóruPodle obrázku nasadiš swing Sock na hlavu hole(železa). Zaujmeš postoj a provedeš 1/2 pomalý pohyb tj nápřah do výše kolena pomalu spouštíš do impaktu a pokračuješ do výše druhého kolena a takto komiháš sem tam s tou holí. To závaží swing sock ti pomáhá zavírat/překlápět hlavu hole. Dej si pozor vypadá to jednoduše, bolí z toho celé tělo, provádím kdykoli máš čas.
To co popisuješ vypadá stejně . Ale není totéž to závaží swing sock je na rubu hlavy hole a setrvačností pouze pomáhá ( řekl bych samo) překlápí hlavu. Ten kroužek co popisuješ je na něco jiného , řekl bych správné tempo, nemá ti padat po celou dobu švihu, má být pěkně posazené na krčku hlavy.no já jsem jeden čas používal něco na způsob té ponožky od @bohumil.koval .. vzal jsem závaží z činky cca 1kg a provléknul jsem to přes Shaft dolů na hlavu hole.
A pak jenom otáčením trupem jsem šel do nápřahu (max po kolena) a pak pomalý prošvih .. ale jestli to má opravdu nějaký význam, nevím švih se mi nezlepšil ..
děkuji - ale nechápu, jak to zlepší překlápění ...Podle obrázku nasadiš swing Sock na hlavu hole(železa). Zaujmeš postoj a provedeš 1/2 pomalý pohyb tj nápřah do výše kolena pomalu spouštíš do impaktu a pokračuješ do výše druhého kolena a takto komiháš sem tam s tou holí. To závaží swing sock ti pomáhá zavírat/překlápět hlavu hole. Dej si pozor vypadá to jednoduše, bolí z toho celé tělo, provádím kdykoli máš čas.