Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Jakou máte nejstarší hůl v bagu, se kterou hrajete?

Jakou máte nejstarší hůl v bagu, se kterou hrajete? Alespoň občas?

• Hlasovalo
    19

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
4fe01a17-c828-4253-a110-cf62fa1b619f.webp

Ne vždy máme všechny hole nejnovější. Golfová hůl, která si v našich srdcích získá pevné místo, se často stane něčím víc než jen sportovním náčiním. Přináší sebou příběhy, úspěchy i pády, a někdy nám prostě vyhovuje tak dokonale, že jí odpustíme i nějakou tu odřeninu nebo starší model. Každý máme tu jednu, která nám zůstává v bagu i při rotaci výbavy, protože je to zkrátka ta pravá. Rádi se na ni spoléháme v těžkých chvílích, kdy víme, že se na ni můžeme spolehnout.

Máte nějakou takovou? V anketě orientačně, do vlákna pak upřesnit konkrétně. :)

Mám dvě „staré" hole W3 Titleist D915 a H3 Titleist H915.
Zatímco dřevem hraju minimálně, tak hybrid je moje „rescue" hůl a to v tom smyslu, že když mi nic nejde, tak si s ní dám par ran a švih se mi většinou srovná do snesitelné úrovně. Je to hůl, se kterou se mi fakt švihá „tak nějak lehce" a když s ní nezačnu vymýšlet krávoviny, tak prostě funguje a z týčka jsem s ní schopen zahrát rány přes 200m a z ferveje k těm 200m nemám daleko.

Hybrid 3 TaylorMade Rescue stáří cca 10 let. Byla to moje první dlouhá hůl. Super klacek, když ho trefuji ;)
Patr TaylorMade Rossa Spider Vicino stáří cca 8 let. Můj první opravdový patr ;) Koupen na Zbraslavi od Dominika Kloboučka lehce jetý za 1500 kč .
Patr je moje nejlepší hůl v bagu :up:

Přílohy

• IMG_20241114_155559.webp
    IMG_20241114_155559.webp
    29,5 KB · Zobrazení: 15
  • IMG_20241114_155655.webp
    IMG_20241114_155655.webp
    44,7 KB · Zobrazení: 14
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom