Jako jeden z vozíků v rodině máme už i tu dříve rozebíraný vozík Big Max Blade IP, používám ho jako alternativní cca 8 měsíců, v praxi na hřišti asi 30x. Za tu dobu u mě spíše převažuje zklamání. Resp. kdybych se k němu nedostal levně, tak bych byl osobně naštván. Očekával jsem u vozíku i teď v běžné ceně přes 8.000 víc. A kdybychom neřešili puzzle v autě (a nebyl černo zelený), tak už by šel pryč.
Ať se to nemusí hledat, tak tady promo video zmíněného vozíku
Je pravda, že se vozík skládá do placky, ale to je asi tak všechno. Taky je kladem, že materiály a tak jsou poměrně pevné, po tom roce, ale praktické v autě co do objemu zabraného prostoru mi to nijak nepřijde. Zase tak placaté to není a lehké taky moc ne. Z dalších mých dojmů a postřehů:
- poměrně otravně se skládá, spousta nastavování a štelování do provozní podoby. Možná mám nějaký tuhý kus
- na mém decathlon bagu úplně dobře nesedí na spodním kolečku, snahu umístit tak, aby byl fakt ukotven, jsem už vzdal (nemusí být chyba vozíku), zkoušel jsem ale i dva jiné bagy (ani jeden značky big max) a nebylo to úplně ono
- vyloženě mě otravuje manipulace s předním kolečkem při skládání i rozkládání... jakmile se nedodrží pořadí kroků, je to krok navíc
- stabilita na nakloněných površích mi přijde poměrně slabá, už několikrát mi spadl, tam, kde jiné vozíky drží
- uzavírací prostor na skore kartu - nevejde se mi tam mobil (iphone 11 - tzn. poměrně světově rozšířený "rozměrový" standard)
+ síťka na pití je super
+ líbí se mi samostatné brzdy na obou kolečkách, poměrně snadno ovladatelné
+- držák na deštník (minus za to, že není v ceně, což je bohužel běžné) už tam mám na pevno, nesundávám (o to ta skladnost v kufru trochu horší)
Ve výsledku - spíše zklamání. Ušetří to prostor v autě (resp. obsadí jinak), ale za tu vyšší cenu, než klasický držák clickgear, jsem očekával víc - především větší odkládací prostor a lepší stabilitu na hřišti.
Zobrazit přílohu 24541Zobrazit přílohu 24542