Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Jaký nejhorší dárek může golfista dostat?

Jaký nejhorší dárek může golfista dostat?

• Hlasovalo
    10

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Inzeráty
1
Jaký nejhorší dárek může golfista dostat? Jaký nejméně povedený dárek pravidelně dostáváte jako golfista? Vyberte z ankety, co vám přijde nejhorší a do diskuse vlastní zkušenost s nepovedenými golfovými dárky!

Tak začnu.. Puttovací sada na záchod, hrozná kravina kterou jsem ani nerozbalil, to bych radši bednu tatranek...

Tak začnu.. Puttovací sada na záchod, hrozná kravina kterou jsem ani nerozbalil, to bych radši bednu tatranek...
Taky mam jednu ve skrini... Souhlas

Někdy je přivezte, jestli nepoužíváte. Budou z toho hezké ceny pro nejhoršího hráče. :-) Případně na stůl cen.

Někdy je přivezte, jestli nepoužíváte. Budou z toho hezké ceny pro nejhoršího hráče. :) Případně na stůl cen.
Mohla by být vložená soutěž o nejnásobnější pat. :p

Já dostal grilovací náčiní ve tvaru golfových holí ...

Já dostal grilovací náčiní ve tvaru golfových holí ...

? To se prodává? To asi moc použitelné není, co. Předpokládám, že to bylo patřičně drahé. :-D Kdyžtak to můžeš udělat z holí od Nike, na nich jiného se za chvíli hodit nebudou. :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom