Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už se hraje na regulérní grýny, bohužel dlouhá zima jim moc nepřála. Budou potřebovat ještě tak měsíc, aby se dostaly do kondice.Jaký je aktuální stav hřiště? Stojí za to si přijet zahrát? Na webu je uvedeno, že se hraje na zimní grýny...
Žalovatelné to asi není, nesplňuje to žádné náležitosti dopravního značení. A proto je to i absolutně nevymahatelné, takže asi tak.Trošku z jiného soudku - aneb když komouši vládnou obci.
Je tu mezi námi nějaký právník aby posoudil, zda je to žalovatelné z důvodu diskriminace skupiny osob?
Zobrazit přílohu 24408
No! Koukám, panujou tam hezký vztahy. Už když jsem tam byl naposled, tak na mě místní domorodci z bytovek nekoukali zrovna přívětivě! Netušil jsem proč, když nejezdím zrovna meďourem. S parkováním to tam není nejšťastnější, to je pravda, ale že by tam kvůli golfistům nemohly ty "davy" turistů nechat auto, se mi nezdá. Ještěže tam nejezdím často!Trošku z jiného soudku - aneb když komouši vládnou obci.
Je tu mezi námi nějaký právník aby posoudil, zda je to žalovatelné z důvodu diskriminace skupiny osob?
Zobrazit přílohu 24408
Pro ty co to tam neznají. Když tam nejsou auta golfistů, tak je parkoviště prázdné!Trošku z jiného soudku - aneb když komouši vládnou obci.
Zobrazit přílohu 24408
Protože zastupitelstvo ovládlo „rudé” zlo pod heslem „nám se tu ti zbohatlíci roztahovat nebudou, golf na Janově zničíme.”V čem je v Janově s hřištěm problém? Proč místní radnici tak vadí? Dokážu svým způsobem pochopit, že třeba v Praze vadí některým hřiště v městské zástavbě... (Tuším že někdy někdo zmiňoval Motol na Praze 5). Ale proč vadí golfová plocha v Janově?
Možná by nebylo od věci zjistit si, z jakých peněz byla tato stavba financována. Takhle zpatra bych i střelil, že to byli nějaké dotační fondy EU a tam i ta potenciální diskriminace ohledně parkování jen pro návštěvníky rozhledny bude hodně na vodě...A jakou závaznost má tahle tabulka....
Řekl bych, že dopravně to zákon/vyhláška nezná. Takže je to naprosto bezzubé... a ubohé.
Tak žádnou, jde o toA jakou závaznost má tahle tabulka....
Řekl bych, že dopravně to zákon/vyhláška nezná. Takže je to naprosto bezzubé... a ubohé.
Tak ono je tam napsáno i „pro návštěvníky obce”, což jsem i v případě, že si jdu zahrát golfMožná by nebylo od věci zjistit si, z jakých peněz byla tato stavba financována. Takhle zpatra bych i střelil, že to byli nějaké dotační fondy EU a tam i ta potenciální diskriminace ohledně parkování jen pro návštěvníky rozhledny bude hodně na vodě...
Plán 300 tis., realizace 1,04 mil. Kč a nikomu v obci to nevadí. Navíc je to tak o 50% předražené.Možná by nebylo od věci zjistit si, z jakých peněz byla tato stavba financována. Takhle zpatra bych i střelil, že to byli nějaké dotační fondy EU a tam i ta potenciální diskriminace ohledně parkování jen pro návštěvníky rozhledny bude hodně na vodě...