Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Kamera do auta

Dana

Guru fóra
Jméno
Dana
Klub
Česká Lípa
HI (HCP)
32,7
Tak, když mimo mísu, tak mimo mísu. Ale zas ne tak moc, mi připadá. Neb golfistu bez auta neznám a golfistu, který nikam než na domácí hřiště nejezdí, taky ne. O pořízení kamery uvažuji už pár let a nějak si nemůžu vybrat. Tak vyzývám: Zkušenosti sem! Chlapi, poraďte blondýně ( aspoň někdy mám chuť se tak chovat). :p

Tak, když mimo mísu, tak mimo mísu. Ale zas ne tak moc, mi připadá. Neb golfistu bez auta neznám a golfistu, který nikam než na domácí hřiště nejezdí, taky ne. O pořízení kamery uvažuji už pár let a nějak si nemůžu vybrat. Tak vyzývám: Zkušenosti sem! Chlapi, poraďte blondýně ( aspoň někdy mám chuť se tak chovat). :p
K tomu ti můžu poradit jen to, abys ji sundala až pojedeš přes Německo (nebo Rakousko, teď nevím)

K tomu ti můžu poradit jen to, abys ji sundala až pojedeš přes Německo (nebo Rakousko, teď nevím)
Dík za tip. Rakousko, Portugalsko.

Ochrana osobních údajů...

Ochrana osobních údajů...
Je super, když se chrání osobní údaje loupezniku, silničních pirátů a podobných lumpu. Evropa je holt absurdistan a na to všichni dojedeme :-(

Když mas hav. pojistku na aute, tak bych se vykaslal na nejakou kameru

Když pujde do tuhého tak stejne asi nebudes moci pouzit zaznam a budes ho davat na YouTube?

Ale jinak by sis mela koupit kameru s gyrometrem aby se zapnula při pohybu... a pak rozumne vyresit napajeni

Upraveno moderátorem:
Když mas hav. pojistku na aute, tak bych se vykaslal na nejakou kameru

Když pujde do tuhého tak stejne asi nebudes moci pouzit zaznam a budes ho davat na YouTube?
Dík za názor. Protože váhám, proto jsem vděčná za jiné pohledy. BTW na youtube ode mne nee, tam chodím jen když si potřebuju něco připomenout na flamenko. ;)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom