Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Kdo se mnou pojede na Adamstal?? :)

JanKostalCZE

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Jan
Přijmení
Košťál
Klub
Prague City Golf Vinoř
HI (HCP)
+0,8
Najde se nekdo, kdo by se mnou jel do Rakouska na Adamstal??
Krasne kopcovite hriste pred Vidni :)
Chystám se tam už docela dlouho.
Mám dvě varianty:
1. na otočku, je to 300 km/4hod jizdy
2. s jednim noclehem, druhy den jine hriste (St. Pölten, Lengenfeld-Donauland, Ottenstein, Drosendorf,...)
cena fee je 80e, po 14.hod 65e + 15e/osoba buggy

Nejaky blazen se mnou?? Sam to na otocku nepojedu

Co nabizim?? :D
Muzeme jet mym autem, pokud na otocku, aby byl druhy hrac ridic, abychom se vystridali
Skvelou hru na krasnem hristi
Zkusenost zahrat si s ligovym hracem :)
Zarucena 99% sance hole-in-one :D

To mi doma asi neprojde, bohuzel. Na kdy to planujes?

Adamstal-Championship-Platz-w.webp

To mi doma asi neprojde, bohuzel. Na kdy to planujes?
nejaky vsedni den v sprnu, moznosti: 9 10 11 15 18 19 20 21 22 23 24 25 29 :D
Kdybych si mohl vybrat, tak 23-25 nejaky den
Muzem na vylet promokarou :) :D

• To se mi líbí
Reactions: ati
Jendo, vzdyt me znas, mam v bagu takovou smesku titleistu a callawaye, myslim, ze by me ani na to hriste nepustili. Mozna tak Ti delat caddyho, nosit bag a chodit pro pifko.

Vis prece, ze tam chceme jet v zari s manzelkou .... a ted pekne vabis udelat pruzkumnej vylet :-)
Zkus rano premluvit moji zenu, bude tam s juniorem na regionalce.... :D

Jendo, vzdyt me znas, mam v bagu takovou smesku titleistu a callawaye, myslim, ze by me ani na to hriste nepustili. Mozna tak Ti delat caddyho, nosit bag a chodit pro pifko.

Vis prece, ze tam chceme jet v zari s manzelkou .... a ted pekne vabis udelat pruzkumnej vylet :)
Zkus rano premluvit moji zenu, bude tam s juniorem na regionalce.... :D
ajoo, tak ji rekni, at se stavi, ja ji premluvim :D
Muzem das skvely challenge, odehrat jamku ZERO holi :D

Pojedte nekdo, nebo pojedu sam a pak vas budu VSECHNY proklinat :D

Jel bych, bohužel bude problém s dovolenou, už takhle se na mě koukaj v práci nevraživě, kvůli jamce a golfu. :( Ach jo. Promo kára by tam možná nedojela. Nech to na příští rok, uděláme tam týdenní výlet. :)

Jel bych, bohužel bude problém s dovolenou, už takhle se na mě koukaj v práci nevraživě, kvůli jamce a golfu. :( Ach jo. Promo kára by tam možná nedojela. Nech to na příští rok, uděláme tam týdenní výlet. :)
Kdyz tam dojede muj Bezmotoracek, dojela by i promokara :) Asi pojedu behem srpna na otocku sam, kdyz se mnou nikdo nechce :( :D Mohl by se tam ke me pridat @alda , co ty na to??

termin?
To jeste nevim, cekam, zda se nekdo prida, nebo pojedu sam. Ale jeden z tech co jsem psal vyse :) Muzem se domluvit, jak by ti to kdyztak vyhovovalo :)
nejaky vsedni den v sprnu, moznosti: 9 10 11 15 18 19 20 21 22 23 24 25 29 :D
Kdybych si mohl vybrat, tak 23-25 nejaky den
Muzem na vylet promokarou :) :D

To jeste nevim, cekam, zda se nekdo prida, nebo pojedu sam. Ale jeden z tech co jsem psal vyse :) Muzem se domluvit, jak by ti to kdyztak vyhovovalo :)

Hele moh bych vyrazit 25.8. kolem 17h a hrat 26.8. nebo naprosto idealne 30. - 31.8., coz?

Hele moh bych vyrazit 25.8. kolem 17h a hrat 26.8. nebo naprosto idealne 30. - 31.8., coz?
To mam oboje plne :(

Tak pešek no. Na otočku takovou dálku nejedu. Leda to nechat na září?
V zari jeste nevim co bude, chtel bych to jet ve vsedni den, ne o vikendu

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom