Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Klára Davidson Spilková se vrací po delší pauze: Ve spoustě věcí jsem si udělala pořádek

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Klára Davidson Spilková se vrací po delší pauze: Ve spoustě věcí jsem si udělala pořádek (GolfExtra.cz)

Po zdravotní přestávce se mezi evropskou elitu vrací začátkem roku 2025 také nejzkušenější česká golfistka Klára Davidson Spilková. Po téměř pěti měsících se objeví mezi nejlepšími hráčkami v příštím týdnu na turnaji Lalla Meryem Cup ze série Ladies European Tour. V oblíbeném Rabatu získala v roce 2017 svůj první profesionální titul.

Pokračovat ve čtení...

Teda podle toho popisu mi neni jasne, jak se ty body ze zdravotni vyjimky pocitaji - jestli fakt fiktivne do minule sezony a tim se ji udela fiktivni poradi jakoby do lonskeho zebricku a podle toho, jestli se dostane do T70 bude mit kartu nebo ne na dalsi turnaje letos? A soucasne se ji ty same body pocitaji rovnou do letosniho zebricku? Bylo by fajn, kdyby nam to treba autor clanku vysvetlil a dal si s tim trochu vic prace a treba popsat kolik teda bodu musi ziskat a jakym zhruba umistenim to odpovida. Myslim, ze na PGA je to jinak, tam maji nejake urcene body, ktere musi behem toho poctu turnaju ve zdravotni vyjimce uhrat (ale nevim, jak se ten limitu bodu urcuje, jestli to vlastne neni stejny zpusob, ze se to nejak zpetne propocitava). Kazdopadne to asi bude tezke, ale Klara uz v minulosti v tech krizovych chvilich casto umela prekvapit. Jinak mě celkem prekvapuje, ze na tohle ma jeste penize (samozrejme netusim, jake jsou jeji soukrome pomery), ale proste ty cesty a treninkove kempy museji stat spoustu penez a tohle mi prijde pro "normalni" hrace, kteri za sebou nemaji bohate rodice nebo nemaji za sebou nejake vyrazne uspechy (kdy uz si vydelali driv) nebo sponzory, fakt dost slozite. Takhle na pul roku vypadnout z prijmu a pak znovu startovat po svete. V tomhle mi golf prijde uplne extremni, jak je pomerne tenka linie mezi vlastne normalnim zivotem (nebo dokonce financne slozitym zivotem) a pak prechodem do dost neuveritelneho bohatstvi, kdyz se najednou neco povede a podari se tu linii prekrocit (viz treba Reed, ktery pry chtel koncit a jezdil po statech obytnym autem nebo snad spal i v normalnim aute, ale treba i Meronk, ktery byl proste na urovni nasich hracu a pak to ale najedou dal a ted uz je uplne jinde karierne i financne).

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom