Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Klub/spolek 19.jamky? Ano/ne?

Stav
Uzamčeno.

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Interní dotazník k zjištění případného zájmu. Má mít 19.jamka svůj oficiální Spolek/klub, sdružující skupinu lidí se stejným zájmem? Jak to vidíte vy, co by mělo být jeho náplní? Výsledky dotazníku nebudou zveřejněny, slouží pro získání pilotní představy, jestli se do toho mám pouštět, nebo ne. Výsledky mi pomohou se rozhodnout a vydat se vhodnou cestou, s některými z vás to tak různě v průběhu roku řeším individuálně. Dotazník je nezávazný pro respondenty, tedy vás všechny do budoucna, ale odpovídejte prosím rozumně. Tak, abych se zbytečně s dalšími nepouštěl do věcí, která nakonec bude jen pro pět šest lidí, byť desítky teď řeknou řeknou - ano, super, jdem do toho! Co by mělo být cílem pro začátek? Získat a definovat konkrétní skupinu lidí, která to s 19.jamkou myslí vážně a je ochotna žít "klubovým životem" se vším všudy, podpořit 19.jamku, její provoz, aktivity, rozvoj. A časem snad i vyzískané výhody, co se podaří kde dlouhodobě domluvit.

Krátký dotazník s 3 dotazy tu: goo.gl/9FxT5e
PS: Diskuse je cíleně pro odpovědi nyní uzamčená, aby veřejné názory neovlivňovaly v tomto průzkumu odpovědi ostatních. Odpovědi budu brát jako váš soukromý, upřímně myšlený názor. Zveřejním pak jen nějaká celková, sumarizační čísla, bez konkrétních osob, a vlákno v po 20.11. odemknu. Díky!

---

Btw. znáte šest pravidel úspěchu Arnieho? Já jim věřím a 19.jamce taky.
  • 1. pravidlo – Věř v sebe samotného
  • 2. pravidlo – Nehleďte na pravidla
  • 3. pravidlo – Ignorujte pochybovače
  • 4. pravidlo – Nebojte se selhat
  • 5. pravidlo – Dejte do toho všechno
  • 6. pravidlo – Dávejte nazpět
Takže za mě asi tak. :)

Díky všem za reakce, pár užitečných podnětů se našlo. Ukázalo se, že čgf pro současné jamkaře není úplně to hlavní, takže tímto směrem se nepůjde. Ale vznikne speciální VIP členství pro 19.jamku, které bude cca na rok, s podporou fóra a jeho chodu a speciálními akcemi pro tyto VIP členy. Nicméně fórum jako celek bude nadále dostupné všem, protože přeci jen - je to veřejná a otevřená platforma. Pro všechny golfisty. Chudé i bohaté. :)

Téma odemčeno.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom