Já nevím, že má zejména specializovaný golfový server tohle zapotřebí - čekal bych spíš nějaký komplexní rozbor toho, jestli je to hodně nebo málo a proč, když už se do toho chtějí hrabat a už takhle zkraje sezony. Já zatím nepřicházím na to, jak to může finančně fungovat. Daně teda nejsou 15%, ale asi se to řeší přes IČO a jsou schopný se dostat k nule, ale taky se pravděpodobně daní na místě (výhry v místě výdělku, reklamní smlouvy v místě pobytu, různá kombinace podle smluv o dvojím zdanění). Takže i daňový poradce bude něco stát
Reklamní smlouvy bych čekal na týhle úrovni maximálně v řádu statisíců za rok, takže taky žádná sláva vůči nákladům. Třeba Klára minulý týden na Symetra nula, tento týden 648 dolarů, jasně, asi má zajímavou smlouvu s KPMG, ale taky to nebude nějaký zázrak na pokrytí několika let, když výdělky z výher se moc nehrnou (proti tomu dům na Floridě, auto, letenky, trenéři, caddie, atd....)..... já to teda moc na plusová čísla nevidím, ale třeba jste někdo víc v obraze... jasně, až někdo z nich vyhraje něco v řádu statisíců dolarů, tak to může začít být zajímavé na otázky typu: "co si koupíte" nebo výlevy "odrazilo se to na účtu".... (pak si ale tihle hráči dovolí luxus v zájmu odpočinku - business a first lety, Ti nejlepší privátní lety a dolary lítají taky pěkně z účtu pryč) - skoro mi přijde, že o nákladech by to mohl být zajímavější článek....