Upraveno moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
včera jsme tam hráli a mohu zodpovědně říci, že to je strašný!!! ... golf se tam hrát nedá, spíš přikulovaná na grýn, nic tak suchýho a tvrdýho jsem dlouho nehrál .. ale na Kořenci asi nic novýho .. jako dát 1000-1400 za fee, byl bych nasranej .. mimo hřiště to tam je fajnHlásím se z Kořence.
Start v 10.30, po osmnáctce polívka, pivo a kafe. Pak další osmnactka. Konec v 18.30.
Fairwaie dosti suché, tvrdé, odskakuje to (vždy špatně). Rough řídký, hratelný bez problémů.
Greeny betonové, na některých místa téměř bez trávy. Skoro nezastavitelné, pokud neumíte backspin. Já neumím. Pitchmark jsem za 36 jamek neudělal ani neviděl.
Služby - hotel, restaurace, personál paráda jako vždy.
Zítra zase
Hraju golf cca 4 roky a už jsem zažil podstatě horší stav hřiště za víc peněz než stojí Kořenec.včera jsme tam hráli a mohu zodpovědně říci, že to je strašný!!! ... golf se tam hrát nedá, spíš přikulovaná na grýn, nic tak suchýho a tvrdýho jsem dlouho nehrál .. ale na Kořenci asi nic novýho .. jako dát 1000-1400 za fee, byl bych nasranej .. mimo hřiště to tam je fajn
máme ještě dva vouchery, necháme si je na září .. dřív to nemá asi vůbec cenu tam jezdit .. 9 z 10 dobrejch ran je potrestáno tvrdostí hřiště .. mě to vůbec nebavilo a ještě jsem si o kamen na ferveji který nebyl vidět slušně pochroumal hůlHraju golf cca 4 roky a už jsem zažil podstatě horší stav hřiště za víc peněz než stojí Kořenec.
Nicméně souhlasím, že léto není pro Kořenec nejlepší, byl jsem tu vždy na jaře nebo v září a stav hřiště bývá o dost lepší než teď. Jenže vloni v květnu jsme tu zase zapadali sněhem, si nevybereš...
Tak nevím, buď k nim ještě nedorazil zákaz slova "domácí ", nebo je jim ukradenej
Každopádně, těším se tam...
Fakt jo? Se máte. Akorát bacha na sníh.. onehda jsme s Frantou zapadali na patnáctce cestou z odpaliště na green - v druhé půlce května...a to jsme měli buginu.Tak nevím, buď k nim ještě nedorazil zákaz slova "domácí ", nebo je jim ukradenej
Každopádně, těším se tam...
Za 14 dni to tam jedem zkontrolovat!
Hřiště neznám, jen cvičné plochy, kuchyně byla vždycky vynikající.Ve čtvrtek by mě měla čekat hra na Kořenci. Jsem zvědav, docela se těším. Co mě tedy hodně netěší, je podle map tříhodinová cesta z Prahy pod D1.
Nebyl tam náhodou teď někdo, že by mě pozitivně navnadil? A nějaká doporučení na kuchyni?