Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HrejGolf.cz Královské Mariánky slaví a lákají na fee za 115 korun

Tuhle nabídku jsem taky zaregistroval. Konkrétně je k nalezení tady: https://marianske-lazne.info/cz/golf/golf115
Byla k tomu i nějaká reklamní kampaň, určitě jsem to viděl na více místech. A naprosto netuším, jestli a co je portál Marianske-lazne.info zač a jestli nějak komunikuji a jsou provázáni s hřištěm Mariánek. Za sebe mohu říct - že mi to přišla jako "šmejdská" nabídka, i z důvodů popsaných v článků - výhodnější nabídky přímo na webu resortu.

Proč to píšu: zajímavé na tom pro mě bylo je, že pocitově se mi to spojilo hned jako "negativní" kulišárna od golfového hřiště. I když o tom vlastně golfové hřiště nemusí vůbec vědět (i když asi jo, odkazuji na ně i ze svého webu).

Tuhle nabídku jsem taky zaregistroval. Konkrétně je k nalezení tady: https://marianske-lazne.info/cz/golf/golf115
Byla k tomu i nějaká reklamní kampaň, určitě jsem to viděl na více místech. A naprosto netuším, jestli a co je portál Marianske-lazne.info zač a jestli nějak komunikuji a jsou provázáni s hřištěm Mariánek. Za sebe mohu říct - že mi to přišla jako "šmejdská" nabídka, i z důvodů popsaných v článků - výhodnější nabídky přímo na webu resortu.

Proč to píšu: zajímavé na tom pro mě bylo je, že pocitově se mi to spojilo hned jako "negativní" kulišárna od golfového hřiště. I když o tom vlastně golfové hřiště nemusí vůbec vědět (i když asi jo, odkazuji na ně i ze svého webu).

I to byla jedna z otázek - do jaké míry o tom golfový klub ví nebo ne a odkud jsou 115korunová feečka. Ale jejich mediální zástupce nereagoval na žádnou z otázek, což samo o sobě naznačuje, že tady něco není úplně košer. V podstatě je mohli získat nějakou jinou obchodní cestou, aniž by o tom klub nezbytně musel vědět.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom