tisok
Nováček
Můj WITB
Železa
Jako první bych začal železama asi před rokem se mi podařilo za krásnou třetinovou cenu pořídit Titleist 620mb 4-pw. Krásná železa, přijde mají krásnou zpětnou vazbu po každé ráně i když je netrefím, takto se lépe učím i postupně zlepšuju. Hraju na nich ProjectX 6.0 120g shafty spolu s golf pride mcc gripy.
[UWSL]Wedge[/UWSL]
[UWSL]J[/UWSL][UWSL]ako wedgeky hraju Cleveland RTX Zipcore. Super wedgeky jsou trochu těžší než třeba Titleist Vokey což mi vyhovuje hlavně u krátké hry. Hraju 50° 54° 60° všechny s bouncem 10. Shafty mám základní Dynamic Gold Sp[/UWSL][UWSL]inner.[/UWSL]
[UWSL]
Driver
Driver je moje nejoblíbenější hůl. Hraju s ním nejlépe ze všech holí co mám v bagu. Momentáln mám Cobra LTDx 10.5° staženejch na 9°. Shaft mám HZRDUS smoke green 5.5 60g, bohužel už začíná být trochu měkký a budu ho muset časem vyměnit.
3 Dřevo
[UWSL]Jako trojku dřevo hraju Titleist TSR2 15°. Je to pro mě stejně přesná hůl jako driver a pro to jí moc nepoužívám. Někdy se hodí na delších 5ti parech. Shaft hraju HZRDUS Smoke black 6.0 70g.[/UWSL]
[UWSL]

Putter
Putter je asi nejzajímavější hůl kterou mám. Hraju L.A.B. Golf direct force 2.1. Putter hodně odpouští, což se mi líbí, protože se mohu více soustředit na vzdálenost. Mám na něm foward grip, který je za mě pohodlnější i když hraju claw grip. Byl trochu dražší ale chtěl jsem putter na který si mohu zvyknout a vydrží mi třeba 10 let. Peníze se přece dělají na greenu

Další věci:
Míčky: Srixon Z-Star / Titleist Pro v1
Rukavice: INESIS Resistance 100 pro (decathlon) za mě jediná rukavice, která dlouho vydrží je taky nesmírně pohodlná a za dobrou cenu