Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mohli by už někde mohli zveřejnit, kolik si Lieser letos vydělal...
Nikdo primárně neposílá dítě na fotbal, hokej nebo tenis z legrace!
Jak víš, kdo je Satoranský?Já teda rozhodně posílám svoje dítě na jakoukoli sportovní (a zájmovou) aktivitu především proto, že je to legrace. Určitě jsem nezkoumal, kolik si vydělal Satoranský, když jsem letos syna zapsal na basket. A je mi dost jedno, kolik si vydělala Lady Gaga, když jsem dceru přihlásil na hudebku. Jen tak pro zajímavost, kolik sis vydělal golfem letos ty? Uvažuju, že ze syna udělám golfovýho trenéra...
Mohli by už někde mohli zveřejnit, kolik si Lieser letos vydělal...
Jak víš, kdo je Satoranský?
Teda pro rozvoj golfu?
myslím že kterejkoliv fotbalista z A mužstva Slavie Praha si letos vydělal stejně tolik jak Lieser
Je možno přeložit do srozumitelného jazyka?Opravdu si myslíte, že když se náš golfista konečně prosadil, myslím i výdělek je špatné?
Myslis, ze zverejnenim vydelane castky (ktera beztak bude v porovnani s jinymi sportovci smesna) se podpori rozvoj golfu? Minimalne u skupiny, ktera golf zatim nehraje a kouka na nej skrz prsty, to bude spis dalsi hrebik do rakve...
například zde:
Ondrej LIESER - Players - European Tour
The Prague native became the first golfer from the Czech Republic to win on the European Challenge Tour with his victory at the 2020 Andalucía Challenge de España.www.europeantour.com
V čem je to konkrétní problém? je to veřejně dostupná informace. Viz odkaz zmíněný např. @macdav - alespoň co se týče výdělků prize money v ET.
Tak to jsem to možná celé nepochopil. Já ten prvotní impulz od @Trenér pochopil tak, že má být na vydělané částce stavěna jakási propagace golfu, vyzdvihování toho, co Lieser dokázal tím, kolik si vydělal - viz jeho odpověď ve smyslu, že motivem rodičů směřovat děti ke sportu jsou peníze. Na to jsem reagoval a to mi přijde uplně blbě.
Samotné zveřejnění výdělku mne jinak nechává zcela chladným, protože mám tu smůlu, že tuším, kolik ho to stálo...
No, pravděpodobně si to pochopil správně, alespoň dle pozdější reakce. To já se to snažím k tomu dojít z jiného úhlu pohledu - právě aby to ALE (v podobě kolik ho to stálo) zaznělo.
Na druhou stranu - já třeba v penězích za sport nevidím také tu "správnou" motivaci, ale přijde mi to úplně stejně relevantní přístup k současnému sportu, jako každý jiný. Pokud bych se chtěl živit golfem - je podle mého dobré vědět, jaké jsou možnosti. a tedy doplnit k nim v jedné větě, jaká je šance, že se mi to zadaří stejně, nebo lépe. To, že to nebudu říkat u "příjímacího pohovoru", abych vypadal morálně lépe, je asi fakt, ale to pak na té skutečnosti nic nemění - alespoň dle mého. Je to fakt, ne mě blízký, ale někomu blízký být může.
Ale nemyslím si, že když budu chodit po internetech a vykřikovat, že mám barák, auto a dovolenou v Tunisu, tak někoho zaujmu, nalákám a motivuju...
Takovej Stanciu má tohle za 3 měsícemyslím že kterejkoliv fotbalista z A mužstva Slavie Praha si letos vydělal stejně tolik jak Lieser
Tak to jsme dva, co to pochopili stejně - jako „něco, co má přitáhnout nové golfisty”.Tak to jsem to možná celé nepochopil. Já ten prvotní impulz od @Trenér pochopil tak, že má být na vydělané částce stavěna jakási propagace golfu, vyzdvihování toho, co Lieser dokázal tím, kolik si vydělal - viz jeho odpověď ve smyslu, že motivem rodičů směřovat děti ke sportu jsou peníze. Na to jsem reagoval a to mi přijde uplně blbě.