Když už jsem měla kartu u ruky, tak jsem si řekla, že nebudu čekat na výzvu . K.Jj, díky dorazilo. To je moc milé! Ještě jsem na letošek nic nevyhlásil, provedu zítra. Koukám, že se dostáváme už do filmu - kdy budoucnost předbíhá minulost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Když už jsem měla kartu u ruky, tak jsem si řekla, že nebudu čekat na výzvu . K.Jj, díky dorazilo. To je moc milé! Ještě jsem na letošek nic nevyhlásil, provedu zítra. Koukám, že se dostáváme už do filmu - kdy budoucnost předbíhá minulost.
Dá se příspěvek poslat bez vyplňování všech těch údají v košík/pokladna? Nejde jen QR kód, nebo prostě číslo účtu? Možná blbě hledám. Já prostě nesnáším účty na e-shopech.
Super pro nás lenochy. Příspěvek na cestě.Jde.
Číslo účtu je: 2300348753/2010 (fio banka)
Prosím v takovém případě o vložení přezdívku do poznámky pro příjemce, jinak nepoznám, od koho to je.
Zobrazit přílohu 28373
---
Doplnil jsem to i do úvodního příspěvku. Díky!
Pozdě.....už jsem absolvoval tu abnabázi na e-shopu, kde mi to navíc nevzalo nevím proč platbu kartou (všude jinde - a že těch nákupů bylo vzhledem k vánocům hafo - v pohodě). Takže podnět pro příští rok...Jde.
Prosím v takovém případě o vložení přezdívky do poznámky pro příjemce, jinak nepoznám, od koho to je.
Zobrazit přílohu 28373
---
Prosím zachovej QR kód i do budoucna, nejlepší způsob platby já si kartu vždy povoluji na jednotlivý nákup, trochu opruz, ale má to své bezpečnostní důvody QR kód je super rychlýJde.
Prosím v takovém případě o vložení přezdívky do poznámky pro příjemce, jinak nepoznám, od koho to je.
Zobrazit přílohu 28373
---
Chtěl jsem rovnou vzít i ručník, budou ještě?
Holky mají aktuálně jiný starosti. Jsi v pořadí, předsedo. Nepruď.Rád bych takto veřejně poděkoval všem, co přispěli na Jamku. Každému z přispěvatelů jsme poslal vždy po obdržení příspěvku i samostatné poděkování jako potvrzení - tak pokud náhodou nedorazilo, prosím, ozvěte se mi, ať vše zkontroluji. Od letošní výzvy Mám rád 19.jamku cca před 10 dny podpořilo Jamku svým příspěvkem celkem 34xsamí kluci, btw. pro holky asi tak atraktivní nejsme, tam zatím 0x- musím na tom nějak zamakat .
Každopádně děkuji - 19.jamka tímto má minimálně technicko/licenčně zajištěný provoz i na letošek.
Pokud i vám, dalším, přijde Jamka nějakým způsobem atraktivní a máte zájem na tom, aby se nadále rozvíjela a třeba i obsahově zkvalitňovala: prosím, přispějte. Více info viz letošní výzva: Mám rád 19.jamku.