Koukáte na mapky hřišť? Řešíte jejich přesnost? Na co konkrétně koukáte? Vzdálenost, překážky, podoba jamky.. nebo řešíte i měřítko, kvalitu zpracování? Co by na takové mapce jamky nemělo chybět? Vztekáte se, když na mapce je něco jinak, když není aktualizovaná? Tu chybějící/přebývající bunker, tu špatná vzdálenost, tu strom, který na mapce byl/nebyl...
Já třeba to mám tak, že: kouknu zhruba na vzdálenost a jestli se jedná o PAR 3/4/5, na překážky (jejich vzdálenost) na první ránu a pak už vlastně se orientuji podle kolíků, případně hodinky/dálkoměr.
Dost mi vadí, když na mapkách jamky nejsou vyznačeny auty, už jsem to zažil a nestačil jsem se divit, že jsem najednou v autu a na plánku nebyl.
Já třeba to mám tak, že: kouknu zhruba na vzdálenost a jestli se jedná o PAR 3/4/5, na překážky (jejich vzdálenost) na první ránu a pak už vlastně se orientuji podle kolíků, případně hodinky/dálkoměr.
Dost mi vadí, když na mapkách jamky nejsou vyznačeny auty, už jsem to zažil a nestačil jsem se divit, že jsem najednou v autu a na plánku nebyl.