Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz McIlroy se cítí jako obětní beránek. Nemůžeme hráče LIV Golf jen tak přivítat zpět, tvrdí

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
McIlroy se cítí jako obětní beránek. Nemůžeme hráče LIV Golf jen tak přivítat zpět, tvrdí (GolfExtra.cz)

Jedním ze dvou hráčů, na jejichž reakci na fúzi mezi PGA Tour a DP World Tour s LIV Golf se nejvíce čekalo, byl Rory McIlroy. Jako horlivý zastánce PGA Tour a jeden z jejích nevlivnějších hráčů současnosti se mohl cítit podvedený tajným jednáním znesvářených stran, ale jak to vypadá, vzal celou záležitost pragmaticky.

Pokračovat ve čtení...

Ten McIlroy je fakt naivní blb, to nejde napsat jinak, ach jo…

Ten McIlroy je fakt naivní blb, to nejde napsat jinak, ach jo…
Jméno jsem schválně zakryl, ale určitě toho druhýho naivu, který tohle prohlásil, poznáš... 😉
1686245197299.webp

Možná je jen oběť tehdejší tvrdé propagandy do které byl jako zástupce hráčů navezen, ale píšu ,,možná''.
Teď jen z toho nějak nenápadně vykličkovat :rolleyes: a to není jednoduché.

Mohl se zachovat jako chlap, říct něco ve stylu jsem blb a udělal jsem ze sebe užitečného idiota a Monahan je velkej podrazák.
Místo toho řekne, ze Jayovi furt věří a LIV furt nenávidí a doufá, ze někam zmizí😁😁😁

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom