Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz McIlroy sní o novém ekosystému světového golfu. Vidí v něm místo pro LIV Golf i pátý major

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
McIlroy sní o novém ekosystému světového golfu. Vidí v něm místo pro LIV Golf i pátý major (GolfExtra.cz)

Ještě předtím, než se Rory McIlroy ve čtvrtek v Dubaji zapojí do nové sezóny DP World Tour, pohovořil s Johnem Hugganem z Golf Digestu o svém "snovém scénáři" pro krajinu elitního profesionálního golfu. Podle něj by měl mít podobu světové tour s pátým majorem. Mělo by v něm být místo i pro týmový golf v rámci LIV Golf.

Pokračovat ve čtení...

McIlroy sní o novém ekosystému světového golfu. Vidí v něm místo pro LIV Golf i pátý major (GolfExtra.cz)

Ještě předtím, než se Rory McIlroy ve čtvrtek v Dubaji zapojí do nové sezóny DP World Tour, pohovořil s Johnem Hugganem z Golf Digestu o svém "snovém scénáři" pro krajinu elitního profesionálního golfu. Podle něj by měl mít podobu světové tour s pátým majorem. Mělo by v něm být místo i pro týmový golf v rámci LIV Golf.

Pokračovat ve čtení...
Hm, že by McIlroye lákala vidina tučné „přestupové" prémie od LIV? 🤔
Evidentně ho ten Rahmův odchod na LIV inspiroval. 🤭

A tohle je taky takové plné pokory „hřiště jsou hodna hráčů, kteří na nich budou soutěžit".

Hm, že by McIlroye lákala vidina tučné „přestupové" prémie od LIV? 🤔
Evidentně ho ten Rahmův odchod na LIV inspiroval. 🤭

A tohle je taky takové plné pokory „hřiště jsou hodna hráčů, kteří na nich budou soutěžit".
No já jsem si tím potvrdil, že ho prostě rád nemám. Golfista výborný, ale jinak nic moc.
Trochu mi vadí, jak mění názory, zároveň se mi nelíbilo, jak se navážel do LIV i do těch hráčů, v podstatě je posílal do pr.... A najednou je to vlastně všechno v poho.
A souhlasím, že po odchodu Rahma úplně otočil, myslím, že to souvisí i s RyderCupem, kde by ho asi fakt chtěl

Svět už není normální ani v golfu😢 Vládne chaos. Slovo neplatí a každý si plácá, co chce. Je móda sociálních sítí, tam je dovoleno vše a podle toho to taky vypadá.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom