Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz McIlroy ukončil čekání na turnajový titul. Po dlouhých 553 dnech

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
McIlroy ukončil čekání na turnajový titul. Po dlouhých 553 dnech (GolfExtra.cz)

Rory Mcilroy je zpátky na vítězné cestě. Pravdou je, že to trvalo déle, než očekával i on sám. Na turnajové vítězství s pořadovým číslem 19 na PGA Tour čekal dlouhých 553 dní. Přišlo nečekaně i proto, že ještě ve středu hrozilo, že 32letý Severní Ir do turnaje vůbec nenastoupí.

Pokračovat ve čtení...

McIlroy ukončil čekání na turnajový titul. Po dlouhých 553 dnech (GolfExtra.cz)

Rory Mcilroy je zpátky na vítězné cestě. Pravdou je, že to trvalo déle, než očekával i on sám. Na turnajové vítězství s pořadovým číslem 19 na PGA Tour čekal dlouhých 553 dní. Přišlo nečekaně i proto, že ještě ve středu hrozilo, že 32letý Severní Ir do turnaje vůbec nenastoupí.

Pokračovat ve čtení...
Jj....fandil jsem mu včera co to šlo:D.......Ale na tý 18-ce teda brnkal na nervy všem.....včetně sebe.

Jj....fandil jsem mu včera co to šlo:D.......Ale na tý 18-ce teda brnkal na nervy všem.....včetně sebe.
Ja když jsem ho viděl u toho potoka, tak se mi nervy sesypaly místo něj a tak to v klidu mohl dohrát 😀

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom