Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz McIlroy vzteky zahodil hůl do vody, Matsuyama prožil tragédii. Na BMW utekl všem veterán Scott

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
McIlroy vzteky zahodil hůl do vody, Matsuyama prožil tragédii. Na BMW utekl všem veterán Scott (GolfExtra.cz)

Pátek na druhém turnaji play off FedEx Cupu byl bohatý na události. Některé hvězdy jako Rory McIlroy a Scottie Schefler daly průchod svým negativním emocím. Hideki Matsuyama prožil noční můru, když musel odstoupit z turnaje ještě před startem kola v situaci, kdy na vedení ztrácel pouze ránu. Na konci dne byl nejšťastnější Adam Scott, který v polovině BMW Championship vede o tři rány.

Pokračovat ve čtení...

Jj taky mě to napadlo. To je prd frustrace. Znám pár Jamkařů, kteří jsou v tomto mnohem kreativnejší! :-D

Tvl prej hodil...dyť mu to upadlo na břeh...

Jako chtěl si tím říct, že když už blbě hraje, tak že ani pořádně tu hul hodit neumí? :))

Ty mede, tebe mít jako mentálního kouče! :-D

Tvl tohle je takovej ten marketingovej vztek. Buď jsem nasranej a zlomim tu hůl o koleno a jebnu ji doprostřed rybníka a nebo to vcucnu a až přijdu domů zmlátím ženu a děti. Tenhle kontrolovanej propagační odhoz, kdy už v polovině nápřahu viditelně zvolnil, aby o tu hůl nepřišel, si moh nechat od cesty. Ten patří nám chudákům, co si nemůžou za rohem dojít do trucku pro novej driver!

Divokej nadpis, v reálu nic, co by stálo za řeč. Trest bylo spíš, jestli se mu namočil grip, to asi pak nebylo nic příjemného. Nikoho neohrozil tím hodem, za mě je tohle ještě v pohodě, kontrolované naštvání, lepší než tam vyřvávat sprosté nadávky.

Zajímavější bylo to opření se o driver - fakt si nedokážu udělat názor, jestli ho zlomil schválně, opřel se nějak divně a trochu do strany, to tomu pomohlo.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom