Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz McIlroy zahodil tři miliony dolarů. Nesplnil podmínky PGA Tour, které sám vytvářel

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
McIlroy zahodil tři miliony dolarů. Nesplnil podmínky PGA Tour, které sám vytvářel (GolfExtra.cz)

Rory McIlroy měl původně tento týden hrát na RBC Heritage, jednom z turnajů tak zvané zvýšené úrovně PGA Tour s dotací 20 milionů dolarů. Z akce v Harbour Town v Jižní Karolíně se ale odhlásil, což ho v důsledku přijde hodně draho. Konkrétně 3 miliony dolarů (cca 63,5 milionů korun).

Pokračovat ve čtení...

Je až neuvěřitelné, jaké peníze se tam teď točí, teď navíc s těmi programy PIP pro hráče navíc....zajímalo by mě, kolik lidí to kolem hráče živí, aby se on mohl soustředit na golf (letenky, hotely, transfery, treninky, hlídat program před turnajem, povinné marketingové akce, sponzoři, charita, daně, viza, účetnictví, platby přijaté a odeslané, přihlášky, odhlášky, servis rodině, marketing, oblečení a soulad se smlouvami, .... a určitě mi další desítky věcí unikají....

Je až neuvěřitelné, jaké peníze se tam teď točí, teď navíc s těmi programy PIP pro hráče navíc....zajímalo by mě, kolik lidí to kolem hráče živí, aby se on mohl soustředit na golf (letenky, hotely, transfery, treninky, hlídat program před turnajem, povinné marketingové akce, sponzoři, charita, daně, viza, účetnictví, platby přijaté a odeslané, přihlášky, odhlášky, servis rodině, marketing, oblečení a soulad se smlouvami, .... a určitě mi další desítky věcí unikají....
Zapomněl jsi na druhého nejdůležitějšího po hráči - caddy ;)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom