Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Mickelson to dal! Vyhrál PGA Championship a zapsal se do historie

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Mickelson to dal! Vyhrál PGA Championship a zapsal se do historie (GolfExtra.cz)

Phil Mickelson se v neděli zapsal na hřišti Ocean resortu Kiawah Island do golfové historie. Ve svých 50 letech vyhrál podruhé v kariéře PGA Championship a stal se nejstarším šampionem majoru. Ve finálovém kole prakticky celou dobu držel náskok a vyhrál o dvě rány.

Pokračovat ve čtení...

Jako typickýho americkýho sebevědomýho týpka jsem ho nikdy nemusel (a z těma policajtskelma brejlema už vůbec:vomit:), ale jako hráč golfu je vždy zábavnej a zaslouží obrovskej :up:.

komu čest tomu čest, jak se dřív říkalo,

věk je jenom číslo, platí v golfu (nejenom)

Jako typickýho americkýho sebevědomýho týpka jsem ho nikdy nemusel (a z těma policajtskelma brejlema už vůbec:vomit:), ale jako hráč golfu je vždy zábavnej a zaslouží obrovskej :up:.
Jsem tu asi jediná, kdo ho nemusí jakkoliv. Až bych řekla, že ho nesnáším. Až tak, že jsem dneska musela vypnout instagram. Je to jako v tom vtipu s Leninem a sardinkama. (... bojím se otevřít tuňákovej salát, co tam na mě vykoukne...) :mad:

Jsem tu asi jediná, kdo ho nemusí jakkoliv. Až bych řekla, že ho nesnáším. Až tak, že jsem dneska musela vypnout instagram. Je to jako v tom vtipu s Leninem a sardinkama. (... bojím se otevřít tuňákovej salát, co tam na mě vykoukne...) :mad:
V pohodě. Přece kdyby se všem ženám líbil Alain Delon a mužům jenom Claudia Cardinals, tak by se na nás ostatní určitě nedostalo.☹️ Když jsem začal golf sledovat, tak jsem Phila taky moc nemusel. Připadal mi divnej. Navíc v té době frčel TW. Postupem času, co jsem se o Mickelsonovi dozvídal různé věci i ze soukromí, jsem si ho hodně oblíbil! Má krásnou manželku, rodinu, které mnohokrát dal přednost před golfem. Chová se pozorně k obyčejným lidem. Dává tučná dýška atd. Všimla sis, jak věnoval tomu chlapci na vozíku míček po tom bunkershotu? To nebylo hrané pro fanoušky, to je prostě Phil! Už moc dlouho je pro mne mezi TW a PM jasná volba! Moc bych mu přál kariérní Grand Slam! Jo, instagram nesleduju!😀

V pohodě. Přece kdyby se všem ženám líbil Alain Delon a mužům jenom Claudia Cardinals, tak by se na nás ostatní určitě nedostalo.☹️ Když jsem začal golf sledovat, tak jsem Phila taky moc nemusel. Připadal mi divnej. Navíc v té době frčel TW. Postupem času, co jsem se o Mickelsonovi dozvídal různé věci i ze soukromí, jsem si ho hodně oblíbil! Má krásnou manželku, rodinu, které mnohokrát dal přednost před golfem. Chová se pozorně k obyčejným lidem. Dává tučná dýška atd. Všimla sis, jak věnoval tomu chlapci na vozíku míček po tom bunkershotu? To nebylo hrané pro fanoušky, to je prostě Phil! Už moc dlouho je pro mne mezi TW a PM jasná volba! Moc bych mu přál kariérní Grand Slam! Jo, instagram nesleduju!😀
😁To nebylo o PM, ale o mé divnosti😉

Na mě Phil naopak dělá dojem velice sympatického chlapíka, který dokáže i do svého vnitřního světa golfu pouštět diváky a fanoušky ve všech možných chvílích, což u jiných golfistů není tak obvyklé.

U mě Lefty vede v oblíbenosti, ještě Bubba a Spieth (ale ti jsou bohužel dlouhodobě v útlumu)...jasně, že u Leftyho je asi něco hrané, připravované, ale je to prostě u každého, je to show...ale je to taky tím, že hraji nalevo ;) ....asi bych nechtěl, aby můj oblíbený golfista odpovídal jako kopačka z české ligy.....nikdy jsem neměl rád TW, uznávám, že obecně pro golf udělal asi nejvíc ze všech, ale tak nějak tam cejtim to py*o...

Je to borec a navíc má i nejhezčí lejtka ze všech ;)

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom