Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Cestopis Moje golfová sezóna 2024 (1. díl)

Tom512

Guru fóra
Klub
ČGK
HI (HCP)
11,0
Právě jsem publikoval článek: Moje golfová sezóna 2024 (1. díl)

Moje golfová sezóna 2024 (1. díl)

Cestopis  Moje golfová sezóna 2024 (1. díl)

Jaká pro mě byla golfová sezóna 2024? Přesně na tuto otázku byste se měli dozvědět odpověď v tomto článku a ve všech dalších dílech seriálu, které zde budu postupně zveřejňovat. Tímto seriálem bych chtěl navázat na předchozí úspěšný seriál, který v 9 dílech popisuje mé golfové zážitky z českých...

Diskuse a komentáře k článku vítány.

Upraveno moderátorem:
Super, gratuluji k tomu poctu a tesim se na blizsi popis.
Jen v textu pises asi dvakrat o roku 2023, misto 2024.
Ja bych rad letos v CZ projel zapad, Hazlov, Marianky a Kynzvart, ktere mi chybi v tomto koute.

Tomáši ta Dánská osmnáctka je luxusní ;) Asi jsou tam moc pěkná hřiště na tom severu.
Je to nádhera. Těším se na další díly. :up:

Přidávám se k nadšeným čtenářům tvého Cestovatelského průvodce. Díky, že to s námi sdílíš. :)

Taky mám hodně rád členitá hřiště, ale tentokrát z Tvých nádherných fotek mě nejvíce zaujala Karolinka Golf Park, jamka 18. Trefil si fervej v tom stromovém tunelu přesně na střed?

Těším se na další díly Tvého putování! :up:

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom