- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
Zatím alespoň z jednoho pohledu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Diky za postreh, noha mi ujizdi od zacatku hrani, ale ve spikach je to lepsi nicmene jsou i profici, kteri u impaktu skoro skacou, treba LexiDobrý, pohlídat vršek těla v nápřahu a stabilitu na levé noze v impaktu, malinko bych uvolnil pravý loket při založení.....
Ve skriptech anglické PGA jsem našel v kapitole postoj, docela zásadní věc, nechci rozvádět, ani řešit swing. Jen v postoji by měla být noha bližší k cíli otevřena, a to až 45°. U nás se bohužel hodně hráčů staví z nohama square. Někteří dokonce přední nohu zavírají, možná i ty máš tuto tendenci, z toho později musí dojít na rotaci, aby jsi se vlastně vůbec mohl otočit. Co víc tímto postojem docela hodně zatěžuješ koleno a ještě více kyčelní kloub.Diky za postreh, noha mi ujizdi od zacatku hrani, ale ve spikach je to lepsi nicmene jsou i profici, kteri u impaktu skoro skacou, treba Lexi
dekuji ti za nazor, toto je dobre praktikovat pro starsi lidi, ktere s tim maji problemy, me se to netykaVe skriptech anglické PGA jsem našel v kapitole postoj, docela zásadní věc, nechci rozvádět, ani řešit swing. Jen v postoji by měla být noha bližší k cíli otevřena, a to až 45°. U nás se bohužel hodně hráčů staví z nohama square. Někteří dokonce přední nohu zavírají, možná i ty máš tuto tendenci, z toho později musí dojít na rotaci, aby jsi se vlastně vůbec mohl otočit. Co víc tímto postojem docela hodně zatěžuješ koleno a ještě více kyčelní kloub.
No, stačí se podívat, kam Ti míří levé chodidlo ve finiši a asi by bylo vhodnější mít to levé otevřené ve směru hry i v postoji.....dekuji ti za nazor, toto je dobre praktikovat pro starsi lidi, ktere s tim maji problemy, me se to netyka
Psal jsem to v rámci výuky postoje, v Anglii takhle staví trenéři (včetně mě) všechny, samozřejmě i děti už v pěti letech. Tebe se to naopak týká a důsledky poznáš po padesátce. Dle mého názoru je to v tvém "set up" velká chyba. Následek je potom ta otočka zatíženého chodidla. Takže ode mne máš "cause i effect".dekuji ti za nazor, toto je dobre praktikovat pro starsi lidi, ktere s tim maji problemy, me se to netyka
Za 20 let budeš mluvit jinakdekuji ti za nazor, toto je dobre praktikovat pro starsi lidi, ktere s tim maji problemy, me se to netyka
Golfisté starší a s pohybovými omezeními zakročují pravou nohu( rotace těla), levá otočení je pro odlehčení zátěže rotací kolena a kotníku.dekuji ti za nazor, toto je dobre praktikovat pro starsi lidi, ktere s tim maji problemy, me se to netyka
Drive az se otevrou hriste, te siti moc neverim@JanKostalCZE:
Uka ještě drive, please!
„Máš pravdu předsedo”Drive az se otevrou hriste, te siti moc neverim
To má z toho, že to nehraje „bum bác míček leží” ale vysekává větší řízek než je pětikoruna. To si pak míček dělá co chce@JanKostalCZE: ... že míček v prostřední fázi letu se mírně zakodrcá, a pak dopadne nervózně na grýn - trošku našišato! Zapracuj na tom!