Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Řekl bych, že při nápřahu, kde zápěstí jasně napovídá "hook", s tím zase tak moc neděláš. Otočka na levé patě znamená spíše nedokonalý přenos váhy, protože by jsi jinak tu nohu nevytočil. Jinak máš pravdu dělá to i dost špičkových hráčů (myslím to levé chodidlo).Doplnění:
Hraju aktivně golf: 10 let
Můj současný HI (HCP) je: 10,2
Můj typický úder je: draw
Ránu, kterou se snažím eliminovat je: hook
Hlavně jestli budeš chtít udělat razantní změnu ve švihu, tak doporučuji trenéra, protože jinak se v tom utopíš. Jak říkám, nikdy není důležité co, ale jak. Nemoc z povolání mi nutí to přirovnat ke stavbě domu - barák postaví každý, ale záleží na tom jak, někomu vydrží rok a někomu do konce života. A stejný je to se švihem, implementuješ si tam nějakou další špatnost a pak se to o to hůř bude odstraňovatDoplnění:
Hraju aktivně golf: 10 let
Můj současný HI (HCP) je: 10,2
Můj typický úder je: draw
Ránu, kterou se snažím eliminovat je: hook
super, že jsi upozornil na tu pravou ruku! děkuji RLíbí se mi, jak udržíš pravý loket u těla i ve vrcholu nápřahu, to mě nejde. A všiml jsem si propnuté pravé nohy, což by mohlo souviset s tím horším přenášením váhy a rotací levého chodidla...
EDIT: na to by bylo šikovné ještě video zepředu.
Na křidélka je ručník nebo nafukovací míč na šnůrce , když to lítá vlevo nebo vpravo dáváš ručník pod jednu nebo druhou ruku. Váha na 3/4 chodidla je jako s lyžemi , aby je-li , taky tu váhu přeneseš tak akorát ke špičce , abys nepřepadl, na to je nejlépe hrát s kravatou, ta musí končit špičkou tam, kde začíná grip(u dírky).Tenis je fajn pro rotaci trupu, simulátor pro konzistenci švihu a čisté trefování míče. Zůstanu raději u simulátoru, pro golf mi dá víc. Mým zásadním problémem není přenos váhy. Ten, myslím, mám celkem ok. Ano vše se dá zlepšovat, ale to teď není můj hlavní problém.
Jaká je to hůl Mirku?Dnešní trénink, zaměřený na omezení levostranné rotace míčku, splnil svůj účel.
Další tréninky budu postup opakovat, abych si zažil pozice v jednotlivých částech švihu.
Posledních deset ran - viz obrázekZobrazit přílohu 9829