Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Můžeš zvolit pouze 3 možnosti

Kal_Kal

Aktivní člen
Jméno
Josef
Přijmení
Horálek
Klub
CGK
HI (HCP)
37.7
387763345_255053737527340_8899537169472688283_n.jpg

Tohle je taková zajímavá hra.
Co by jste kdo zvolil na základě vaší hry?
Každej máme asi trochu jiné potřeby. :)

Já bych volil:
4 - poslední dobou v nich ztrácím zbytečně moc ran.
5 - Po tom co předvádim z týčka by mi stačilo i 50% :)
8 - Jen doufám, že ta 8 neni tak zákeřná, že by vše byly 4 paty.:)

Upraveno:
Tak za hlavní bych považoval 8.

Ale když mám ještě dvě další možnosti, tak 5. a 7.

5 - je to základ pro dobrá čísla, nehledat se někde zapadnutý v roughu apod.
7 - potěšilo by, několikrát to bylo blízko :) i kdyby ta hra daný den byla za 120 ran, tak HIO se počítá :D
8 - při mém hendikepu mě trojputt vždy naštve, každopádně dokážu to vykompenzovat dost často jednoputty, a proto mám letos průměr kolem 32 puttů na kolo

Upraveno:
Možná by se hodil i nejakej koment k vaší volbě. Nikdo neví proč zrovna tato volba.

5- mé zbožné přání
6-hezky se projít na čerstvém vzduchu
8-dobré patování ubere pár ran
9- osvěžující drink nikdy nezaškodí

Možná by se hodil i nejakej koment k vaší volbě. Nikdo neví proč zrovna tato volba.
Tak za hlavní bych považoval 8.

Ale když mám ještě dvě další možnosti, tak 5. a 7.
Takže - 8. při trojpatu mi k paru nepomůže ani FIR ani GIR

5. - čím více FIR, tím více šancí na GIR a tedy i birdie či PAR. Z ferveje je lepší kontrola trajektorie a směru úderu, jeho délky a spinu.

7. - pro potěchu na duši

5 - nehledat a aby míček dobře ležel
6 - rád chodím
8 - to bych někdy rád, počet puttů má velký vliv na skóre

2 - sluníčko, léto, kraťasy
6 - k tomu hrát hru, co mě tak baví.
Tyhle dva body mi stačí ke štěstí... víc nepotřebuju 😉
A kdybych přece jen musel vybrat třetí bod, tak 9 - aby se nekonal, alkohol v mém světě ke sportu nepatří 🤷

Pro mě jasná jednička je číslo 8, neproměnit metrový putt do paru na 400. m. dlouhém čtyřparu je velká škoda😢.
Následuje 4. Bunker skoro na 100% přidá vždy aspoň jednu ránu.
No a samozřejmě 7. I když je HIO náhoda, tak bych si ho moc přál zahrát. A pokud možno, nebýt u toho sám - mít tak možnost podělit se o tu radost. Na vlastní oči jsem eso viděl dvakrát a já jsem byl od toho zázraku jen necelou otáčku míčku na 6. jamce v Machníně. Skoro na stejnou úroveň bych k HIO přiřadil EAGLE zahraný patem ( žádný hole-out😀)! To je SUPER zážitek, který všem moc přeju👍

5 ani náhodou. Na tříparu chci rovnou na green a ne na fairway před ním. Ostatní je mi celkem fuk.

5 ani náhodou. Na tříparu chci rovnou na green a ne na fairway před ním. Ostatní je mi celkem fuk.
Tak ono by tam správně mělo být "100% FIR (Fairway In Regulation). U tříparů se krátce střižená plocha před grýnem za fervej nepovažuje resp. se nepočítá do statistik.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom